Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Je Blake Lively znova tehotná? Pozrite sa na skvelú reakciu Ryana Reynoldsa!
Zdielať na

Je Blake Lively znova tehotná? Pozrite sa na skvelú reakciu Ryana Reynoldsa!

Tento obľúbený hollywoodsky pár si zo seba neprestáva robiť srandu prostredníctvom sociálnych sietí.

Blake Lively poriadne zavarila svojmu manželovi - Ryanovi Reynoldsovi, keď sa pod jeho príspevkom na Instagrame objavil komentár, ktorý ho prínútil ujsť pred vlastnou manželkou.

Nešlo však o novú ženu v jeho živote. Bola to práve Blake, ktorá komentovala Ryanove video, v ktorom prerobil jednu scénu z filmu Pochovaný zaživa. V tejto snímke si pred desiatimi rokmi Ryan aj zahral. 

https://www.instagram.com/p/CC9eTO3JFLe/?utm_source=ig_web_copy_link

"Myslím si, že som z tohto práve otehotnela," napísala mu jeho najväčšia fanúšička, Blake, pod video. Ryan a Blake už spolu majú 3 deti a to 5-ročnú James, trojročnú Inez a dieťa číslo 3, o ktorom stále nič nevieme. Zdá sa však, že Ryan na dieťa číslo 4 ešte nie je pripravený. "Od 22. júla budem mimo mojej kancelárie až do polovice nekonečna. Ak potrebujete okamžitú pomoc počas mojej neprítomnosti, niekoho kontaktujte. Hocikoho. V opačnom prípade vám na správu odpoviem čo najskôr po mojom neplánovanom návrate. Ďakujem," odpísal Ryan. Pár zjavne neopúšťa humor ani po ôsmich rokoch manželstva, čo je veľmi dobre, pretože takto zabávajú aj svojich fanúšikov. 

Najčítanejšie