Skoro jasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Pripravte si popcorn: TOP 10 filmov, ktoré práve teraz nájdete na JOJ Play!
Zdielať na

Pripravte si popcorn: TOP 10 filmov, ktoré práve teraz nájdete na JOJ Play!

S chladnejším počasím prichádza aj chuť zabaliť sa do deky a pozrieť si dobrý film. Pripravte si pukance, pretože platforma JOJ Play ponúka naozaj široký výber kvalitných snímok, ktoré potešia nie jedného filmového fanúšika. Toto je len zlomok z toho, čo na tejto streamingovej platforme nájdete.

Renée Zellweger za úlohu jednej z najväčších hollywoodskych hviezd, Judy Garland, získala niekoľko ocenení, medzi ktorými sa nachádza aj Oscar. Ak ste fanúšikom či fanúšičkou životopisných filmov, tento by ste na JOJ Play jednoznačne nemali vynechať. 
Andy Samberg je zárukou smiechu a potvrdilo sa to aj pri tejto skvelej komédii z roku 2020. Ide o príbeh dvoch mladých, no zúfalých ľudí, ktorí sa zaseknú v časovej slučke. Na nervy si lezú už od začiatku, ako teda von z tejto nešťastnej situácie? 
Láska ide cez žalúdok. Platí to aj pri tomto filme, v ktorom si jednu z hlavných úloh zahrala legendárna Helen Mirren. Film spája pikantnú indickú kuchyňu s dokonalou francúzskou reštauráciou. Rovnako sa takto budú snažiť nájsť si k sebe cestu aj dvaja sympatickí protagonisti Hassan a Marquerite.

The Guardian

Aj táto snímka je o jedle, avšak trochu inak. Film opisuje príbeh muža, ktorý založil najúspešnejší reťazec s rýchlym občerstvením. Dnes im patrí viac ako 35-tisíc pobočiek po celom svete. Viete, o akom reťazci si na JOJ Play viete pozrieť film? 
Rodinná komédia o milom, no nešikovnom mackovi, ktorý sa zrazu ocitne v Londýne, chytí za srdce každého. Paddington dostal meno po železničnej stanici, na ktorej ho rodina Brownovcov našla. Ako sa mu podľa vás bude dariť vo veľkomeste? 

imdb.com

Päťročný Saroo sa stratí vo vlaku a po nociach prežitých v uliciach Kalkaty si ho adoptuje manželský pár z Austrálie. Po 25 rokoch ho však jeho pôvod stále trápi a tak sa vydá do rodnej Indie, kde sa snaží nájsť svoju rodinu.
 
Príbeh podľa skutočnej udalosti sleduje osud jednej rodiny, ktorú v roku 2004 postihla ničivá vlna tsunami v Indickom oceáne. Obrovská vlna rozdelila rodinu, ktorá sa v chaose snaží urobiť všetko pre to, aby prežila a opäť bola pohromade. Vo filme hrajú hviezdy ako Ewan McGregor, Naomi Watts či mladý Tom Holland. 

oprahdaily.com

Film známeho režiséra Denisa Villeneuvea v hlavných úlohách s Hughom Jackmanom a Jakeom Gyllenhaalom je nočnou morou každého rodiča. Sleduje zmiznutie dvoch dievčat, po ktorých začne pátrať jeden z otcov. Ten sa spojí s detektívom, ktorému bol prípad pridelený. Pomôže vyšetrovaniu, keď spravodlivosť vezmú do vlastných rúk rodiny namiesto polície? 

Vouge

Snímka z roku 2019 bola ocenená troma Oscarmi. Okrem výnimočného hereckého obsadenia je zaujímavá aj spôsobom, akým je nakrútená. Zdá sa totiž, že celý film je natočený na jeden záber. K tomu všetkému na kvalite pridáva aj pútavý príbeh, od ktorého nebudete vedieť odtrhnúť zrak. 
Najlepšou snimkou podľa portálu csfd.sk je podľa divákov a diváčiek dánsko-švédska snímka Hon, v hlavnej úlohe s výborným Madsom Mikkelsenom. Ak vám severská kinematografia láka, toto je film určite pre vás, no táto dráma zaujme každého, kto jednoducho miluje napínavé filmy. 

Najčítanejšie