Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Margot Robbie o tehotenstve: „Hnevá ma, že sa na to pýtate!“
Zdielať na

Margot Robbie o tehotenstve: „Hnevá ma, že sa na to pýtate!“

Zdroj: foxnews.com

V snímke Mária, kráľovná škótska hrá Margot kráľovnú Alžbetu I., ktorej sa nikdy nepodarilo priviesť na svet potomka. Aj o 500 rokov neskôr sa však novinári zaujímajú o to, kedy ženy na svet privedú deti a Margot to chce zmeniť.

Margot sa vydala za Toma Ackerleyho pred dvoma rokmi a tak sa mnohí novinári na oficiálnych udalostiach, na ktorých sa prezentuje, neustále pýtajú či je tehotná alebo kedy plánuje mať deti. Táto 28-ročná herečka však už má podobných otázok vyše hlavy. "Som naozaj nahnevaná. Ako sa opovažuje nejaký starý pán určovať, čo by som mala alebo nemala robiť s vlastným telom alebo ako sa mám rozhodnúť v otázke materstva," povedala. 

instylemag.com.au

"Hneď po tom, čo som sa vydala, sa ma všetci pýtali na bábätko a kedy ho plánujem. Som veľmi nahnevaná, že v spoločnosti existuje také pravidlo, že keď sa niekto vydá, musí mať hneď deti. Nepredpokladajte to. Urobím to, čo mám," pokračovala. 

yahoo.com

Mnoho žien by s Margot súhlasilo, že tieto otázky sú zastaralé a sexistické aj pre to, že sa podobné veci novinári nepýtajú aj mužov. Nezáleží na tom, že Margot bola nominovaná na Oscara, má vlastnú produkčnú spoločnosť a hrá v najlepších filmoch Hollywoodu, odkedy sa vydala, bola len jedna otázka, ktorá sa opakovala pri takmer každom rozhovore: "Kedy budete mať deti?". Je pochopiteľné, že to kedy a či vôbec bude mať Margot dieťa, je len jej vec. Navyše nikto nevie povedať, čím všetkým si musela prejsť a pre niektoré ženy môžu byť podobné otázky veľmi citlivé. Margot chce svojimi vyjadreniami upozorniť na to, že otázky o materstve nepatria do rozhovorov o jej profesionálnom živote. 

Najčítanejšie