Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Priesvitné šaty vládnu svetom módy: Tieto herečky boli natoľko odvážne, aby si ich obliekli!
Zdielať na

Priesvitné šaty vládnu svetom módy: Tieto herečky boli natoľko odvážne, aby si ich obliekli!

Sledujete módne trendy? Ak áno už určite viete, že mnohé celebrity podľahli najnovšiemu trendu priesvitných šiat.

Hviezdou, ktorá jednoznačne sleduje najnovšie módne výstrelky je určite Kristen Stewart.  Medzi jej obľúbenú značku, s ktorou rada spolupracuje je určite Chanel a práve v šatách tejto značky sa objavila na filmovom festivale v Berlíne, kde zastáva úlohu prezidentky poroty. Herečka však zvolila odvážny priesvitný kúsok, kde jej hruď zakrývali len vrecká.  

hollywoodlife.com

Zaujímavé a ešte odvážnejšie šaty zvolila ešte v lete herečka Florence Pugh. "Počujte, viem, že som mala oblečené skvelé šaty od Valentina a viem, že neexistuje, aby ich ľudia na internete nekomentovali. Či už ide o pozitívne alebo negatívne komentáre, všetci vieme, na čo sme sa sústredili. Tešila som sa, že som ich mala oblečené a vôbec som nebola nervózna. Nebola som nervózna vtedy, ani počas toho a ani potom. Bolo zaujímavé pozorovať, ako sa muži snažia zničiť ženské telo, verejne, bez hanby a tak, aby to každý videl. Dokonca to robili tak, že sme videli, na akej pozícii a kde pracujú a mali aj verejné pracovné maily. Nie je to prvýkrát a ani posledný, čo si žena vypočula, čo je zlé na jej tele od partičky neznámych, čo ma však zaráža je, akí vulgárni tí muži vedia byť," napísala Florence k fotografii v šatách na Instagrame. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Florence Pugh (@florencepugh)

Florence sa do priesvitného outfitu od Valentina obliekla aj v októbri.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Florence Pugh (@florencepugh)

Trendu priesvitných šiat podľahla aj 37-ročná herečka a režisérka Olivia Wilde, ktorá sa na Academy Museum Gala objavila v takýchto šatách od značky Gucci. 

pagesix.com

​Čo hovoríte na tento trend? Obliekli by ste si podobné outfity? 

Najčítanejšie