Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Halina Pawlowská vás šokuje svojou radou, ako si udržať šťastný vzťah!
Zdielať na

Halina Pawlowská vás šokuje svojou radou, ako si udržať šťastný vzťah!

Nová komédia Filipa Renča, Zúfalé ženy robia zúfalé veci, má za sebou slovenskú premiéru. Scenár k nemu napísala Halina Pawlowská, ktorá pri písaní vychádza vždy zo svojho života a inak to nebolo ani v tomto prípade.

Halina Pawlowská napísala scenár podľa svojej rovnomennej knihy a jej pokračovaniu - Zase zúfalé ženy robia zúfalé veci. Hlavná hrdinka filmu - Oľga (Klára Issová) je dosť komplikovaná. Má so svojim milostným životom veľké plány a tiež veľmi bujnú fantáziu. Mestečko, kde sa narodila, jej však pre realizáciu milostných zámerov nestačí, a tak sa presunie do veľkomesta. Najskôr predáva v predajni s dámskou spodnou bielizňou, a musí obslúžiť viac ako tri tisíc žien, než sa stane zázrak a príde ON! Ten prvý a pravý! To si myslí Oľga aspoň do okamihu, keď ho pristihne pri nevere. Určite však platí, že film je komédiou, z ktorej vyplýva, že čo sa týka lásky, tak aj keď vám je hrozne, nesmiete to jednoducho vzdať! Ako to autorka scenára myslela a čo nám poradila v otázkach lásky, sa dozviete vo videu.

Po boku Kláry Issovej uvidíte i ďalších českých a slovenských hercov, ako napríklad Lenku Vlasákovú, Jiřího Dvořáka, Zdenu Procházkovú, Pavla Kříža, Martina Krausa, Sarah Araóotovú (sk), Mariána Mitaša (sk), Luciu Jagerčíkovú (sk), Romana Mrázika (sk) a mnoho ďalších. Scenár napísala Halina Pawlowska podľa svojej rovnomennej knihy a jej pokračovaniu - Zase zúfalé ženy robia zúfalé veci.

Film Zúfalé ženy robia zúfalé veci uvidíte v našich kinách od 18.januára. Reportáž z jeho nakrúcania uvidíte aj v relácii Kinosála, 13. januára o 19:25 na JOJ PLUS.