Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Takýto thriller sme na Slovensku ešte nemali! Technológia sa zamiluje do hlavnej hrdinky
Zdielať na

Takýto thriller sme na Slovensku ešte nemali! Technológia sa zamiluje do hlavnej hrdinky

Ady Hajdu, ktorý si zahral v novom slovensko - českom filme Dôverný nepriateľ jednu z postáv prezradil, že to bolo síce náročné, ale stále to za to!

Ady Hajdu

Ady Hajdu

Attack Film

​Už budúci týždeň sa môžete v našich kinách tešiť na nový mysteriózny thriller, ktorý sa dá považovať na naše pomery za žánrovú novinku. V réžii Karla Janáka a podľa scenára Ľubomíra Slivku, uvidíte v hlavných úlohách Gabiku Marcinkovú a Vojtu Dyka. Z ďalších slovenských hercov si tu zahrali Ady Hajdu či Zuzana Porubjaková, ktorí sa v utorok objavili aj na bratislavskej premiére filmu. V kinách sa začne tento thriller premietať 16. augusta a väčšiu reportáž vám prinesieme v relácii Kinosála 18. augusta o 19:25 na JOJ PLUS!

TRAILER: 

SYNOPSA:

Mladí manželia Zuzana a Andrej sa sťahujú z Bratislavy do Tatier, aby na samote odrezaní od sveta na vlastnej koži otestovali Andrejovo životné dielo – prototyp inteligentného domu. Idylka dokonalého života v réžii modernej technológie sa však čoskoro mení na nočnú moru a boj o život. Revolučný server, ktorý bol vytvorený s cieľom, aby uľahčil životy svojich majiteľov, sa vymkne spod kontroly a nečakane sa obráti proti svojmu stvoriteľovi. Ide len o vrtoch a nedokonalosť testovanej technológie? Alebo riadi dom niekto ďalší? Napínavý slovenský thriller so šokujúcim záverom zmení váš pohľad na moderné technológie, ktoré nás sprevádzajú na každom kroku. Má vôbec ľudská láska a človek šancu v milostnej šachovej partii proti stroju, ktorý sám stvoril a vypracoval do dokonalosti?

Dôverný nepriateľ

Dôverný nepriateľ

Attack Film