Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Jeho deti nič nezdedia! Daniel Craig povedal, že svoje peniaze im nedá!
Zdielať na

Jeho deti nič nezdedia! Daniel Craig povedal, že svoje peniaze im nedá!

Zdroj: harpersbazaar.com

Napriek obrovskému majetku jeho deti neuvidia ani dolár.

Daniel Craig, herec uznávaný nielen za úlohu Jamesa Bonda, má plán, čo urobiť so svojimi peniazmi. Jeho deti však nezdedia nič, pretože túto praktiku považuje 53-ročný herec za nevkusnú. 

"Nechcem budúcej generácii nechať veľkú sumu peňazí. Myslím si, že dedičstvo je celkom nevkusné. Moja filozofia je zbaviť sa peňazí skôr, než umriete. Nie je to tak, že ak zomriete bohatý, tak ste zlyhali?" povedal v rozhovore pre magazín Candis. 

Craig má podľa všetkého majetok v hodnote 160 miliónov dolárov. Má dve deti a to 29-ročnú dcéru Ellu, ktorú má s Fionou Loudon, s ktorou bol ženatý v roku 1992 až 1994. V roku 2011 si vzal za manželku Rachel Weisz a spoločne privítali dcérku v roku 2018. Rachel už má jedného syna, ktorý má momentálne 15 rokov. Jeho otcom je známy filmový režisér Darren Aronofsky. Tieto deti údajne ani nemajú účet, z ktorého by mohli čerpať Danielové peniaze. 

Pinterest

Len pre príklad treba povedať, že za poslednú bondovku si Daniel vypýtal rekordnú sumu 25 miliónov dolárov. Pravdepodobne však vie, ako ich zúročiť.