Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kto bude režírovať najnovšieho Jamesa Bonda?
Zdielať na

Kto bude režírovať najnovšieho Jamesa Bonda?

Zdroj: telegraph.co.uk

V poslednom čase sa skloňuje meno režiséra filmov John Wick - Chada Stahelskeho.

Okolo nového Jamesa Bonda je stále veľa nejasností. Daniel Craig môže aj nemusí byť ďalším Jamesom Bondom, ale Sony pictures ho definitívne do tejto úlohy opäť chce. Ak sa tak aj stane, už je isté, že Sam Mendes - režisér predchádzajúcich dvoch bondoviek Skyfall a Spectre, sa na režisérku stoličku v poradí 25. bondovky neposadí. Niekto iný ho bude teda musieť nahradiť a podľa dostupných informácií má o to záujem režisér filmu John Wick, Chad Stahelski.

„Zaujímajú ma projekty, kde môžete vytvárať svet. Keď naskočíte do niečoho, čo je tu už veľmi dlho, môže to byť odstrašujúce. Keď je to však pojem ako James Bond, oplatí sa to vyskúšať a investovať do toho svoj čas. Podľa mňa je vhodná doba na mierne znovuobjavenie tejto témy a pozrieť sa na to z inej perspektívy. Aj ja by som chcel prispieť svojím dielom. Je to môj veľký sen,“ povedal Chad Stahelski.

​Neexistuje žiadna iná filmová séria, čo sa týka dĺžky a schopnosti adaptovať sa z dekády na dekádu, akou je práve James Bond. Filmy prešli už mnohými zmenami, od klasickej a serióznej éry Seana Conneryho cez mierne naivnú éru Rogera Moora až po moderného Daniela Craiga. Keďže aj na tomto poste sa chystá zmena, pre Chada Stahleskeho by to bol vhodný čas.

Každý, kto videl Johna Wicka a uvidí aj pokračovanie, musí navyše potvrdiť, že dnes neexistuje takmer žiadny iný režisér, ktorý by vedel tak zachytiť akčný film ako Chad Stahelski. Poslúžili mu v tom aj roky, ktoré strávil ako kaskadér. John Wick je však viac ako len prázdne vzrušenie, okolo toho je vybudovaný celý svet a práve to by aj nový James Bond potreboval.

Súvisiace články

Najčítanejšie