Skoro jasno
16°
Bratislava
Ľuboslav, Ľuboslava
20.9.2024
Bude nakoniec tretie pokračovanie filmu Denník princeznej? Anne Hathaway po tom veľmi túži!
Zdielať na

Bude nakoniec tretie pokračovanie filmu Denník princeznej? Anne Hathaway po tom veľmi túži!

Zdroj: joj.sk

Herečky Anne Hathaway a Julie Andrews by s veľkou radosťou nakrútili aj tretie pokračovanie filmu Denník princeznej a to aj napriek tomu, že režisér tohto filmu už, bohužiaľ, nie je medzi nami.

Už minulý rok sa považovalo nakrúcanie tretieho dielu tejto divácky populárnej série za hotovú vec. Potvrdil to aj autor predošlých dvoch dielov, Garry Marshall, ktorý sa so spoločnosťou Disney dohodol na pokračovaní už začiatkom minulého roka. V lete však nečakane zomrel a tým všetky nádeje fanúšikov tejto milovanej série padli.

Zdá sa však, že nič nie je stratené. Princezná Mia Thermopolis možno nakoniec znovu a naposledy svoj denník otvorí. Tento týždeň sa v jednom rozhovore o tom vyjadrila herečka Julie Andrews, ktorá vo filme stvárnila kráľovnú Genovie. Prezradila v ňom, že sa nakrúcanie tretej časti už čoskoro dá znovu do chodu. Tým potvrdila reči, ktoré sa ohľadom vzniku tohto filmu šuškajú už dlhšie. Vyjadrila sa, že spoločne s Anne Hathaway obe veľmi túžia po tom, aby samotný film vznikol.

Faktom je, že vlastne celá kráľovská Genovia bude pravdepodobne veľmi lobovať za jeho vznik hlavne preto, že by toto dielo mohlo poslúžiť ako krásny prejav vďaky a úcty voči zosnulému režisérovi Garrymu Marshallovi. Obe herečky to považujú aj za hlavný cieľ celého projektu.

Koniec druhého dielu nechal divákov v očakávaní, pretože ostal otvorený. Fanúšikovia by sa určite radi dozvedeli, aký bude nasledujúci osud celého Genovijského kráľovstva. Po dlhom čakaní a neistote je zrejmé, že si diváci po celom svete žiadajú aspoň nejaké informácie, ktorými by vyplnili čakanie na zrejme posledný príbeh o princeznej a jej nástupe na kráľovský trón. Dovtedy si môžu pripomenúť najslávnejšie výroky z predošlých filmov, napríklad známu vetu kráľovnej Renaldi : „Kráľovná nikdy nemešká.“

Najčítanejšie