Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ako sa zmenili Kim Basinger a Mickey Rourke od čias filmu 9 a 1/2 týždňa?
Zdielať na
Fenomény

Ako sa zmenili Kim Basinger a Mickey Rourke od čias filmu 9 a 1/2 týždňa?

Zdroj: profimedia

Kim Basinger a Mickey Rourke si spolu zahrali v kultovom romantickom filme z roku 1986 - 9 a 1/2 týždňa. Odvtedy prešlo už vyše 30 rokov a čomu sa hlavní protagonisti venujú dnes?

Basinger, Rourke

Basinger, Rourke

profimedia

9 a 1/2 týždňa je ​príbehom o vášni, ktorý sa vymyká spod kontroly. Žena, ktorá vedie úspešnú umeleckú galériu sa prepadáva stále hlbšie do vzťahu s mužom, ktorý si ju stále viac podmaňuje a posúva rozkoš za hranice všetkého, čo kedy poznala. Snáď od prvej chvíle, keď sa hlavní protagonosti zbadali, vedeli, kam ich známosť povedie. Dnes 63-ročná Kim Basinger mala v tom čase už zopár filmov za sebou, až táto rola ju však preslávila. Odvtedy podstúpila zopár plastických operácií. Ako sa vydarili, sme nedávno mohli posúdiť v erotickom thrilleri 50 odtieňov temnoty

Kim Basinger

Kim Basinger

Mickey Rourke sa pre početné plastické operácie zmenil od čias 9 a 1/2 týždňa ešte viac ako Kim Basinger. V jeho prípade určite platí všetkého veľa škodí a dnes sa už na seba spred 30 rokov ani nepodobá.

Mickey Rourke

Mickey Rourke

profimedia.sk

Najnovšie sa predstaví v nezávislom hororovom filme Unhinged. 63-ročný herec tam stvárni prominentného psychiatra Eldera, ktorý pracuje v štátnej nemocnici. Pokúsi sa zastaviť nebezpečného pacienta, ktorý zabil piatich ľudí. Nakrúcanie snímky by malo odštartovať v júli v Los Angeles. Dátum premiéry ešte nie je známy.

Rourke, Basinger

Rourke, Basinger

profimedia

A takto vyzerali herci v roku 1986

Zdielať na

Najčítanejšie