Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Scarlett Johansson je hrdá na svoju nezávislosť a odráža sa to aj na jej outfitoch!
Zdielať na

Scarlett Johansson je hrdá na svoju nezávislosť a odráža sa to aj na jej outfitoch!

Najnovší film Ghost in the Shell má za sebou viaceré slávnostné premiéry, ktorého hlavnou hviezdou je Scarlett Johansson. Čerstvo rozvedená mladá mamička neustále dokazuje, že je v dokonalej forme a svojimi mierne extravagantnými outfitmi neustále prekvapuje svet.

Scarlett Johansson

Instagram

Dlho očakávaný veľkorozpočtový blockbuster Ghost in the Shell mal už premiéru vo viacerých kútoch sveta, vrátane Tokia, kde sa predstavila v nádherných tyrkysových šatách. Scarlett Johansson stvárňuje vo filme hlavnú úlohu Majorky, veliteľky sekcie 9, čo je špeciálna policajná jednotka, a bojuje proti tým najhorším kyberzločinom. Hrdinka filmu je hi-tech produktom, dokonale vyváženou kombináciou robota a človeka. Príbeh sa odohráva v blízkej budúcnosti, ktorá je závislá od moderných technológií a každé narušenie technologického poriadku môže mať nečakané následky.

Paramount Pictures

​Herečka nedávno na udalosti s názvom Woman‘s March nielen vášnivo diskutovala a bojovala za práva žien, ale pri tejto príležitosti vyhlásila, že je hrdá na to, že môže byť vzorom pre svoju 3-ročnú dcéru Rose. Tú má so svojím exmanželom Romainom Dauriacom, s ktorým sa rozviedla iba nedávno. „Som hrdá na to, že mám prácu, ktorú milujem a pracovala som skutočne ťažko, aby som sa dostala tam, kde som. Teraz môžem svoju dcéru zobrať na nakrúcanie, aby videla, že jej mama je nezávislá žena, ktorá vie čo chce a ide si za tým. To je pre mňa mimoriadne dôležité.“
Scarlett Johansson s dcérkou Rose

Scarlett Johansson s dcérkou Rose

profimedia

Na slávnostných premiérach v Paríži, Tokiu a v Soule, sa herečka spolu so svojimi kolegami predvádzala v plnej kráse a vystriedala hneď niekoľko outfitov. Je zjavné, že najťažšie obdobie rozvodu má za sebou a môže sa tak plne sústrediť na svoju dobre rozbehnutú hereckú kariéru. Slovenskí fanúšikovia sa môžu na film Ghost in the Shell tešiť už tento štvrtok. 

Súvisiace články

Najčítanejšie