Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Terminátor 6 na čele s Arnoldom Schwarzeneggrom je odstavený!
Zdielať na

Terminátor 6 na čele s Arnoldom Schwarzeneggrom je odstavený!

Zdroj: pinterest.com

Koncom januára sa síce objavili dohady o návrate Terminátora 6 a snahe režiséra Jamesa Camerona obnoviť túto kultovú sériu, filmové štúdio Paramount však nakoniec pochovalo nádeje na jeho úspešné pokračovanie.

S Terminátorom sú v poslednom čase spojené iba samé komplikácie. Dlho sa šuškalo o tom, že režisér James Cameron znovu preberie žezlo a stane sa akýmsi kurátorom celého projektu. Pokračovanie série Genisys, Terminátor 6, mal mať na starosti režisér Tim Miller a boli dohady o tom, že spoločne s Cameronom znovu rokujú o naštartovaní tohto kultového megahitu. Dnes však táto filmová séria pod tlakom obrovskej konkurencie pomaly, ale isto, upadá do zabudnutia. Navyše sa s poslednými filmami o slávnom Terminátorovi spájajú zväčša iba vlny kritiky, a to z pohľadu odborníkov i širšej diváckej verejnosti. Snáď už iba zarytí fanúšikovia Arnolda Schwarzeneggera a Jamesa Camerona tajne verili, že by sa sérii mohol podariť veľkolepý comeback.

Profimedia

Filmové štúdio Paramount momentálne dalo jasne najavo, že so znovuzrodením série nepočíta a Terminátora odstránilo zo svojich najbližších nakrúcacích plánov. Terminátor 6, ktorého premiéra bola predbežne naplánovaná na jún budúceho roku, tak s najväčšou pravdepodobnosťou svoj veľkolepý návrat nezažije a minimálne na najbližšie mesiace nedôjde ani k rokovaniam o jeho budúcnosti. Uvidíme, ako sa k celej záležitosti postaví James Cameron, ktorý je momentálne plne zaneprázdnený ďalším diváckym megahitom - Avatarom. V roku 2019 by totiž údajne mal získať na Terminátora filmové práva, čo by mohlo viesť k jeho snahe kultovú sériu zachrániť.

Profimedia

​​Otázne je i účinkovanie samotného Arnolda Schwarzeneggera, ktorý tento rok oslávi úctyhodných 70 rokov a tiež sa natíska otázka, dokedy mu jeho fyzické predpoklady dovolia pokračovať v hereckej kariére. Nateraz sa však zdá, že herecká hviezda ešte rozhodne nepovedala posledné slovo. Arnold Schwarzenegger účinkuje v tohtoročnej dráme Aftermath od Elliotta Lestera, ktorá je založená na skutočných udalostiach. Zahral si v nej muža, ktorý pri leteckej havárii stratí manželku s dieťaťom a po vyše roku sa rozhodne sám domáhať spravodlivosti a nájsť vinníka tragédie. Pre fanúšikov Arnolda Schwarzeneggera teda máme i správu, ktorá ich poteší. Slávny herec totiž nenecháva nič na náhodu a v žiadnom prípade nezaháľa. V zálohe má i rôzne iné projekty a svoju kariéru zatiaľ neplánuje zavesiť na klinec.

Najčítanejšie