Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Počas nakrúcania 50 odtieňov sivej netrpela iba herečka Dakota Johnson!
Zdielať na

Počas nakrúcania 50 odtieňov sivej netrpela iba herečka Dakota Johnson!

Zdroj: Universal

Aj napriek tomu, že prvý film trilógie spôsobil v roku 2015 davovú hystériu a tvorcom zarobil závratných 167 miliónov dolárov, jedna osoba naň spomína s obrovskou nechuťou! Je ňou samotná režisérka Sam Taylor-Johnson. V rozhovore pre The Sunday Times Magazine prezradila, KTO bol dôvodom, že odmietla pokračovať v nakrúcaní dvoch ďalších častí...

„ Režírovať ten film bola pre mňa obrovská príležitosť a štúdiu Universal som za ňu vďačná. No predstava, že by som musela opäť pracovať v takých zložitých podmienkach, bola pre mňa skrátka neprípustná!”

Zdanie klame! Úspešná režisérka Taylor-Johnson a autorka knižnej trilógie, E.L. James (vľavo) mali na pľaci mnoho konfliktov...

Instagram

50-ročná Sam dodala, že ďalšia spolupráca so spisovateľkou by ju určite dohnala do šialenstva!

„ Všetkých členov štábu, vrátane Dakoty a Jamieho, si veľmi vážim, bola pre mňa česť spoznať ich. Ja som si vždy potrpela na dobré vzťahy s kolegami. Výroky E. L. James na moju adresu dodnes nechápem, no priznávam, že my dve sme mali rozdielne názory na mnohé scény. To spôsobilo, že ma počas nakrúcania scén často konfrontovala a to ma veľmi rušilo v mojej práci! ”

Instagram

Aj napriek tomu, že ďalšie dve časti mohli režisérke zarobiť slušnú kôpku peňazí, ona sa rozhodla, že sa na ich výrobe nezúčastní. Taktiež podotkla, že nemá v úmysle si ich pozrieť v kine. 

Na otázku, či ľutuje, že prvý diel vôbec nakrútila, odpovedala:

„ To nesmiem vysloviť nahlas, pretože by mi to zničilo moju ďalšiu kariéru! Poviem iba, že dnes by som sa už rozhodla inak...”

Getty

Najčítanejšie