Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jennifer Aniston to v manželstve klape. V čom je Justin Theroux lepší od Brada Pitta?
Zdielať na

Jennifer Aniston to v manželstve klape. V čom je Justin Theroux lepší od Brada Pitta?

Zdroj: splashnews.com

Na nedávnej prehliadke Louis Vuitton v Paríži žiarila Jennifer ako zamilovaná školáčka. Aký je jej recept na šťastie a ako s tým súvisí jej vek?

Milovali sme jej dokonalo nastajlované vlasy, trendy oblečenie, aj jej seriálové úlety s Rossom. V ére Priateľov bola jej Rachel našou módnou ikonou. Keď sa na scéne objavila Angelina, boli sme tím Jennifer. Na to obdobie si spomíname všetci, pretože neprešiel deň, aby nebola jej fotka na titulke niektorého bulváru. Zo zlomenej, opustenej smoliarky Jennifer sa odvtedy stala silná, múdra, životom zocelená žena. A vynikajúca inšpirácia pre nás. Čím sa riadi a v čom je jej vnútorná sila?

Daily Beast

1. Nenechám sa zatlačiť do kúta. Reagujem na životné výzvy. Stáva sa, že sa mi niečo nepodarí, ako som plánovala. No nerobím z toho tragédiu. Už nie. Nekritizujem sa iba preto, lebo niečo nie je tak, ako som chcela. Odpúšťam iným, no najmä sebe.

Jennifer na prehliadke Louis Vuitton oslnila.

Jennifer na prehliadke Louis Vuitton oslnila.

Profimedia

2. Krása je relatívny pojem. Keď som mala dvadsať, bola som tučná, neistá a netušila som, čo s mojím životom. Vždy, keď som sa zamilovala, bola som šťastná. A cítila som sa krásna. Ale to je chyba! Šťastie a krása nesmú súvisieť s inou osobou. Ak vás opustí, vaša vlastná hodnota padne ako domček z kariet. Verte v seba samú a pracujte na sebe. Vzdelávajte sa a ak je to potrebné, choďte na terapiu. Ja som dôkaz, že to pomáha. Hlavné je poznať sa a pochopiť samu seba.

ISIFA

3. Investujte do seba a jedzte zdravo. Športujte a naučte sa relaxovať. Život je príliš krátky na to, aby ste sa ničili myšlienkami na premárnené šance. Nešikanujte sa, lebo ste niečo premeškali. V skutočnosti príde k človeku všetko vtedy, keď to má prísť. Keby som Justina stretla, keď som mala tridsať, určite by nám to nevyšlo. Bola som iná, nevedela som, čo chcem. A on bol na tom rovnako. Teraz je nám spolu skvelo, pretože ja viem, kto som a čo chcem. Som staršia a to je na tom najlepšie. Konečne si užívam život a všetko, čo som sa o svete a ľudoch naučila.

SITA

4. Mám voči sebe rešpekt. A má ho aj Justin. Na nič sa nehrá, je vyrovnaný a berie ma takú, aká som. Nepraje si, aby na mne zarábali plastickí chirurgovia! Varí mi tie najlepšie špagety Carbonara na svete. Nikto sa mu v tomto nevyrovná! A dokáže ma rozosmiať každý deň. Humor je vo vzťahu veľmi dôležité lepidlo.
Na aprílovej premiére Justinovho seriálu Leftovers.

Na aprílovej premiére Justinovho seriálu Leftovers.

Profimedia

Najčítanejšie