Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Neposlúchli intuíciu! Hollywoodske hviezdy odmietli úlohy, ktoré preslávili iných.
Zdielať na

Neposlúchli intuíciu! Hollywoodske hviezdy odmietli úlohy, ktoré preslávili iných.

Zdroj: Profimedia

Chyby robíme všetci. To je normálne. Predstavte si však, že sa s vami jedna nevyužitá šanca vlečie počas celej vašej hereckej kariéry... Nuž, aj superstars hollywoodskeho formátu sa občas riadne sekli! Tu je sedem z nich;)

Timothy Olyphant vs. Vin Diesel

profimedia

Verte, neverte. Vin Diesel nedostal ponuku hrať Dominica Toretta v Rýchlo a zbesilo ako prvý! Producenti najprv oslovili herca Timothy Olyphanta, ktorý bol vtedy známejší ako Diesel. Olyphant odmietol, pretože sa mu úloha nepáčila. Vtedy ešte nemohol tušiť, že Rýchlo a zbesilo sa stane jednou z najúspešnejších sérií vo filmovej histórii.​

Gwyneth Paltrow vs. Kate Winslet

Profimedia

To ale muselo bolieť! ​Gwyneth odmietla úlohu Rose v Titanicu, lebo sa obávala práce pod taktovkou režiséra Jamesa Camerona. Ten je známy svojimi obrovskými požiadavkami na hercov. A údajne po nich spoza kamery vulgárne vrieska...Nuž, Kate Winslet sa ho nezľakla! A dnes sa môže usmievať. Okrem svetovej slávy jej film dal aj najlepšieho kamaráta, Lea!

Rachel McAdams vs. Anne Hathaway

Profimedia

Hviezda filmu Notebook​ to neodhadla! Keď jej ponúkli úlohu vo filme Diabol nosí Pradu, takmer sa urazila. Rolu Mirandinej asistentky, ktorá nevie vyhláskovať Gabbana, odmietla so slovami, že nie je dostatočne prepracovaná a zdá sa jej povrchná. A tak sa pred kameru postavilo dieťa šťasteny a budúca veľká hviezda Anne Hathaway.

Anne Hathaway vs. Jennifer Lawrence

Profimedia

Anne síce  úlohu Tiffany vo filme Terapia láskou (Silver Linings Playbook) nadšene prijala, no počas nakrúcania prvých scén filmu sa s režisérom Russelom pohádali tak zúrivo, že z projektu radšej okamžite odstúpila. Kuriózne je aj to, že postavu Pata mal hrať Mark Walhberg. Aj on napokon zmenil názor. Dvojica Jennifer Lawrence/Bradley Cooper tak dostala príležitosť snov. Jen zakrátko aj Oscara, no a ako bonus od nadšeného Russela aj dve veľké úlohy v jeho ďaľších filmoch (Joy, American Hustle).

Julia Roberts vs. Sandra Bullock

Profimedia

Skvelá Julia dostala ponuku zahrať si vo filme Splnený sen (Blind Side) v momente, keď sa jej narodil syn Henry. Kvôli materským povinnostiam bez váhania úlohu odmietla. Našťastie Sandra Bullock mala vtedy prázdny dátum v diári... A neskôr aj Oscara v náručí.

Hugh Jackman vs. Daniel Craig​

Profimedia

​Hugh dostal ponuku, aká sa neodmieta. No on tak predsa len urobil. Dôvod? Nechcel byť zaškatuľkovaný ako 007. Blonďákovi Danielovi to však neprekážalo. A odmenou mu bolo uznanie fanúšikov a veľa, veľa peňazí z filmových tržieb.

John Travolta vs. Tom Hanks

Profimedia

​Toto si Travolta doteraz neodpustil! A vôbec sa tým netají. Odmietnuť úlohu Forresta Gumpa bola podľa jeho slov tá najväčšia chyba v kariére. V pohode, Johnny, my ti odpúšťame. Tomov fenomenálny výkon by si zrejme (určite) aj tak neprekonal:)

Najčítanejšie