Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
8 najstabilnejších párov v Hollywoode! Ktoré to sú?
Zdielať na

8 najstabilnejších párov v Hollywoode! Ktoré to sú?

Zdroj: profimedia.sk

V šoubiznise je pomaly raritou, keď dvojice vydržia dlhšie spolu. Niet sa čo čudovať, okrem pracovných povinností, sú aj pod drobnohľadom verejnosti a na každom kroku ich sledujú novinári a paparazzi. Sú však aj také páry, čo to vydržia a tešia sa zo vzájomnej náklonnosti. Nech im to ešte dlho vydrží! :-)

Matt Damon s manželkou

Matt Damon s manželkou

profimedia.sk

Luciana Barroso a Matt Damon

Tento pár sa stretol v roku 2003 v bare v Miami, kde Barroso pracovala ako barmanka, zatiaľ čo Damon nakrúcal v meste film Stuck On You. Potom, ako dva roky spolu randili, v tichosti sa zosobášili. Momentálne vychovávajú 4 dcéry, z toho jedna pochádza z Barossovej prvého manželstva. Po 10. výročí svadby, Damon povedal: „Som šťastný, že som stretol svoju ženu.“

Matthew Broderick a description:Matthew Broderick a source:profimedia.sk
​Matthew Broderick a Sarah Jessica Parker

Hoci Sarah Jessica Parker chodila od roku 1984 do 1991 s Robertom Downeym, Jr., bol to Matthew Broderick, ktorý ju ukoristil pre seba. Zoznámil ich Jessicin brat v malej divadelnej spoločnosti. Zobrali sa 19. mája 1997 a majú tri deti.

Kevin Bacon, Kyra Sedgwick

Kevin Bacon, Kyra Sedgwick

profimedia.sk

Kevin Bacon a Kyra Sedgwick

Títo dvaja sú manželmi od roku 1988. Randiť začali po tom, ako sa stretli počas nakrúcania televízneho filmu Lemon Sky. Na Kyru Sedgwick pôsobil Kevin spočiatku odpudzujúco. "Keď som ho stretla prvý deň, vstúpil do nášho karavanu a nebol veľmi priateľský, mal maniere.” Potom však zrejme zmenila názor a dnes majú jedno z najdlhších manželstiev v Hollywoode a vychovávajú dve deti.

Prišli aj Tom Hanks s manželkou Ritou Wilson.

Prišli aj Tom Hanks s manželkou Ritou Wilson.

Profimedia

​Tom Hanks a Rita Wilson

Obaja majú 59, sú manželmi 28 rokov a majú dvoch synov Cheta a Trumana. Minulý rok sa Hanks nechal počuť, keď rozdával rady ohľadom manželstva. "Nebuďte hlúpi! Myslím si, že každý, kto sa ožení urobí odvážny krok!"

Profimedia

Meryl Streep a Don Gummer

Meryl Streep a jej manžel, sochár Don Gummer, sa zobrali v roku 1978 po tom, ako herečka prišla o svojho partnera Johna Cazalea. Aj napriek veľkej sláve, sa skromnej oscarovej herečke darí udržať svoj súkromný život pred verejnosťou. Manželia majú 4 deti - 3 dcéry a jedného syna.

Profimedia

Julia Roberts a Daniel Moder

Julia Roberts je vydatá za svojho manžela - kameramana už takmer 14 rokov a majú spolu 3 deti. Keď sa jej nedávno opýtali, aký má tip pre budúce páry v šoubiznise povedala: „Nemyslím si, že to platí výhradne pre páry v šoubiznise, ani sa na nás nepozerám ako na taký pár, ale poradila by som im, aby sa veľa bozkávali.

Michelle Pfiffer

Michelle Pfiffer

Getty images

​Michelle Pfeiffer a David E. Kelley

V roku 1993 sa dnes 58-ročná herečka dala nahovoriť na rande naslepo s televíznym scenáristom Davidom E. Kelleym. O rok neskôr sa zobrali. Odvtedy sú stále spolu a majú dve deti – Claudiu a Johna.

Profimedia

​Goldie Hawn a Kurt Russell

Títo dvaja majú snáď najslávnejší a najobdivovanejší vzťah v Hollywoode. Sú totiž spolu už viac ako 3 desaťročia a pritom nie sú ani manželmi. Randiť spolu začali v roku 1983 , ale stretli sa už oveľa skôr, koncom 60tych rokov, počas nakrúcania filmu The One and Only, Genuine, Original Family Band. 

Najčítanejšie