Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Rodinu si človek nevyberá, no kamarátov áno. Tieto hviezdy poznajú cenu skutočného priateľstva
Zdielať na

Rodinu si človek nevyberá, no kamarátov áno. Tieto hviezdy poznajú cenu skutočného priateľstva

V Hollywoode panujú pretvárka, intrigy, bulvárne výmysly a boje o lukratívne pracovné ponuky. To je trpká pravda! No aj herecké celebrity potrebujú empatických a diskrétnych kamošov do dažďa. Títo šťastlivci ich skutočne našli:

1. Sandra Bullock a Ryan Reynolds:

Poznajú sa dlhšie, no v 2009 ich ako kolegov spojila komédia Návrh (The Proposal). Ich kamarátske puto preverila drsná realita! Obom totiž zakrátko krachli manželstvá! Ryanovi so Scarlett Johansson a Sandra sa dočkala obrovského šoku od Jesseho Jamesa. Ten ju podvádzal na každom kroku a herečka o ničom netušila. Synčeka Louisa, ktorého si adoptovali spoločne, vychováva iba Sandra. Ujo Ryan, ktorý jeho mamine v ťažkých chvíľach utieral slzy, ho smie rozmaznávať výletmi do Disneylandu.

Getty Images

2. Robert Pattinson a Katy Perry:

Predstaviteľ Edwarda Cullena, ktorého kamarátom je aj herec Tom Sturridge, sa s Katy pozná dlhé roky. Ona bola vtedy neznáma speváčka s veľkým snom a Robert začínajúci herec. Úspechy prežívali spoločne. Katy prerazila songom I Kissed a Girl a Robert sa upísal slávnej upírskej ságe. A potom sa karta obrátila. Robertovi (opakovane) zlomila srdce Kristen Stewart a Katy dostala s príchodom roka 2012 od Russella Branda (dnes už legendárnu) smsku so žiadosťou o rozvod. Pred niekoľkými mesiacmi ich kamarátstvo opäť preverila dráma. Katy totiž dostala kopačky od Orlanda Blooma. A Robert ju v tom opäť nenechal samú;)

Getty Images

3. Beyoncé a Gwyneth Paltrow:

Občas sa udejú aj takéto divy a dve divy sa stanú kamarátkami! Aj keď na začiatku bolo kamarátstvo ich mužov hudobníkov: Chrisa Martina a Jay-Z. Kráľovná Bey a majiteľka GOOP Gwyneth sa spontánne stretli na šálke čaju v Londýne a zistili, že ich spája láska k vareniu a rodinným tradíciám! Obe hviezdy si rozumejú dodnes. A  napriek tomu, že sa Gwyn s Chrisom rozviedli, absolvujú spoločne každoročne dovolenku vo štvorici. Spolu s deťmi.

Profimedia

4. Salma Hayek a Penelope Cruz:

Krásne herečky spojil ich hispánsky pôvod a herecké neúspechy! Kedysi boli outsiderky a bojovali o každú hereckú rolu. Dnes sa im klania celý Hollywood. Mexičanka Salma je vplyvnou filmovou producentkou a manželkou miliardára Pinaulta. Oscarová Penelope je nielen herečka, ale aj úspešná obchodníčka s realitami v jej rodnom Španielsku. A filmové scenáre sa im stále hrnú...

Profimedia

5. Jennifer Lawrence a Amy Schumer:

Vzhľadovo rozdielne, dušou rovnako bláznivé. Komička Amy a oscarová kráska Jen sa spoznali na párty u kamaráta a odrazu mali pocit, že sa poznajú odjakživa. Obe si rady vypijú, nediétujú, utešujú sa po rozchodoch, robia si žarty z iných, aj so seba. A aktuálne pracujú na spoločnom filme. Bude uletený ako ony?

Profimedia

6. Leonardo DiCaprio a Tom Hardy:

Leo si, zdá sa, rozumie s každým kolegom. Do jeho chlapskej partie patria aj Tobey Maguire, Jack Nicholson, Robert DeNiro, Jamie Foxx, Orlando Bloom, a najnovšie aj Tom Hardy. Herci sa spoznali na natáčaní Zmŕtvychvstania (The Revenant), no sadli si okamžite. Tom už stihol párty na Leovej jachte a dokonca si musel dať, po prehratej stávke, urobiť bolestivé tetovanie. Chalanov však nespojili žúrky, ale láska k ochrane životného prostredia a charita, na ktorú obaja prispievajú!

Profimedia

7. Jennifer Aniston a Courtney Cox:

Tieto dve dámy nemôžeme vynechať! Ich priateľstvo trvá dlhé roky (ako všetci vieme, už od čias natáčania Priateľov). Ich vzájomnú obetavosť (a diskrétnosť) overili rozvody (na oboch stranách), problémy s počatím (Courtney sa podarilo otehotnieť), bolestivé rozchody a verejné nevery, starnutie a boje o úlohy (áno, aj Jennifer to pozná). Ich vzťah je postavený na skutočne pevných základoch a úprimnosti. Dámy, nech vám to vydrží!

Getty Images

Najčítanejšie