Oblačno
11°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Má 50 a telo bohyne! Ako to tá Halle Berry robí?
Zdielať na

Má 50 a telo bohyne! Ako to tá Halle Berry robí?

Zdroj: Instagram

Dvojnásobná mama a úspešná herečka vie, ako sa o seba správne starať. Život jej vlastne nedal veľmi na výber! Oscarová hviezda totiž trpí vážnou chorobou. No ani tá ju nezastrašila. Krásna päťdesiatnička sa svojej diagnóze podriadila a disciplína sa jej vypláca. Posúďte sami...

Mnohé, najmä mladšie dámy, Halle jej dokonalé telo závidia. A pritom netušia, že ona si svoju hmotnosť neudržiava z márnivosti, či kvôli diktátu Hollywoodu! Krásna herečka má totiž omnoho vážnejší dôvod!

Oscary 2003. Halle v róbe Ellieho Saaba získala Oscara.

Oscary 2003. Halle v róbe Ellieho Saaba získala Oscara.

Profimedia

Na počiatku bola...krutá diagnóza! Halle sa ako 19-ročná dozvedela, že trpí silnou cukrovkou. Spočiatku sa s týmto faktom odmietala vyrovnať. A podceňovala ho. No napokon predsa len so svojím údelom vyrovnala a našla spôsob, ako ho akceptovať. Dnes sa v znamení tejto vážnej choroby nesie celý jej životný štýl. Rovnako aj stravovanie herečkiných detí: dcérky Nahly a synčeka Macea. A všetkým to prospieva. Veď posúďte sami:
Toto nie je retuš! Halle vie, čo je disciplína.

Toto nie je retuš! Halle vie, čo je disciplína.

Instagram

Herečka sa už roky stravuje mimoriadne zdravo. Jej diétny jedálniček sa skladá najmä z čerstvej zeleniny, kuracieho a rybacieho mäsa v bio kvalite, ktoré pripravuje vo vode, nikdy nie v oleji a celozrných cestovín, ktoré Halle miluje. Na cukor v akejkoľvek forme zabudnite. Žiadne sladkosti ani jedlá z bielej múky! A minimum ovocia, kvôli vysokému obsahu fruktózy!

Na udeľovaní februárových Oscarov Halle Berry oslnila. Toto je tvár a telo päťdesiatročnej ženy? Veru áno!

Relax! To je hlavné motto dvojnásobnej matky, ktorá už v živote okúsila trápenie, násilie, rozvody aj neúspechy v Hollywoode! A dnes sa môže spokojne usmievať. Je nádherná, nemyslíte?
Oscarová Halle vie, ako načerpať energiu.

Oscarová Halle vie, ako načerpať energiu.

Instagram

​„Je dôležité myslieť na tie dobré, pozitívne veci v živote. Vtedy nás život zahrnie svojou štedrosťou,” túto múdrosť sa naučila od slávnej kamarátky Oprah Winfrey. Ani táto miliardárka to v živote nemala jednoduché. A dnes? Je stále na vrchole...Tak aj ako jej kamarátka Halle.
Herečka miluje wellness.

Herečka miluje wellness.

Instagram

Takto nás oslnila ako Bond girl Jinx. Tento záber je z roku 2002. Odvtedy sa herečka stihla dvakrát rozviesť( celkovo je rozvedená trikrát) a dvakrát otehotnieť. Obe jej tehotenstvá boli vysoko rizikové a lekári ich herečke odsúhlasili na jej vlastné riziko! No Halle išla proti ich dobre mieneným radám!

pinterest

 Telo si vo forme udržiava pravidelným cvičením vo fitku. Aj keď ho neobľubuje, vie, že pohyb je pre ňu, kvôli jej chorobe, nevyhnutný.

„Cvičím hlavne kardio a iba pokým vládzem! Môj tréner Nat (Bardonnet, ktorý je slávnym trénerom hviezd v Hollywoode, poznámka redakcie) vie, čo smiem a už čo nie. Žiadne váhy, žiadne dlhé behy. To by som nezvládla. Musím rešpektovať moje telo, a najmä hladinu cukru v krvi!

Halle ako Ginger si už čoskoro budeme môcť omrknúť v pokračovaní dobrodružného titulu Kingsman.

Trailer k jej aktuálnemu filmu Kingsman: The Golden Circle

Najčítanejšie