Oblačno
13°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Herci, ktorí si svojich psích miláčikov adoptovali z útulkov
Zdielať na

Herci, ktorí si svojich psích miláčikov adoptovali z útulkov

Zdroj: Facebook

Existuje láska na prvý pohľad? Týchto osem hereckých hviezd zistilo, že áno. Ich psí kamaráti si na nich museli počkať za múrmi útulkov. No od okamihu, keď sa našli, stali sa nerozlučnými. Oddanosť a nezištnosť nevinných psích duší je pre tieto celebrity všeliekom na sklamanie, či depresie. Takže, kto záchránil koho?

1. Charlize Theron a Tucker

Facebook

​Charlize je známou bojovníčkou za práva zvierat. Neprekvapuje nás, že má doma až štyroch psov. Toto je Tucker. Do rodiny pribudol ako posledný a miluje dlhé prechádzky po boku svojej paničky.

2. Orlando Bloom a Sidi

Isifa

Sladký Sidi si na Orlanda počkal opustený na jednej ulici v Maroku. Orlando tam natáčal Kráľovstvo nebeské, keď si všimol, že jeden verný psí fanúšik ho navštevuje každý deň na pľaci. Po mnohých formalitách sa teda Sidi stal právoplatným členom Orliho domácnosti.

3. Zooey Deschanel a Dot + Zelda

Instagram

​Herečka si pôvodne chcela adoptovať iba jedného psíka. Keď si konečne vyhliadla Zeldu, zistila, že má sestričku. Zooey má veľké srdce a tak nezniesla predstavu, že by ich dve oddelila. A tak má teraz doma za odmenu dvojnásobnú porciu lásky.

4. Amanda Seyfried a Finn

Facebook

Z útulku rovno ku hviezdam! Amanda si Finna vyhliadla po jednom smutnom rozchode. Doktor Finn jej srdce okamžite vyliečil. Stačilo iba zopár jej postov na sociálne siete a Finna si zamilovali desiatky tisícov ľudí. Dnes je psou hviezdou a má vlastný Instagram. 

5. Ryan Reynolds a Baxter

Profimedia

Dvaja parťáci. Uletený herec a jeho Baxter sa na seba iba pozreli a pochopili. Ryan je nielen milujúcim manželom a otcom, ale aj záchrancom tohto krásneho, oddaného stvorenia.

6. Bradley Cooper a Samson + Charlotte

Instagram

Dobehol na poslednú chvíľu! Mix nemeckého vlčiaka, Samson, už mal byť utratený. Bradley sa do jeho rozvážnych očí zamiloval okamžite a z útulku odišli bok po boku. Do rodiny zakrátko pribudla aj slečna Charlotte, ktorá herca, podľa jeho slov, nekonečne miluje. Ale Bradley, veď o tom je psie srdce;)

7. Jake Gyllenhaal a Boo Radley + Atticus

Profimedia

Jake ako dieťa nemal ku psom vzťah, no keď nakrúcal Skrotenú horu, prišiel do kontaktu s miestnym útulkom a tam našiel Atticusa. Neskôr si adoptoval Booa a ich šťastie je dokonalé.

8. Sandra Bullock a Poppy + Ruby + Bebe

Profimedia

Sandra má obrovské srdce a adopciou urobila veľmi dobrý skutok. Jej traja psíkovia, čivavy, totiž trpia telesným postihnutím. Poppy a Ruby nemajú nožicky a Bebe chýba jedno oko. Sandra ich miluje o to viac;)

Najčítanejšie