Oblačno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
„Stala sa zo mňa taká fajnovka, že ma žiaden režisér nechcel!” prezradila Michelle Pfeiffer. Ako dnes herečka vyzerá?
Zdielať na

„Stala sa zo mňa taká fajnovka, že ma žiaden režisér nechcel!” prezradila Michelle Pfeiffer. Ako dnes herečka vyzerá?

Zdroj: Interview

Legendárna Catwoman, ktorej tvár podľa vedcov spĺňa proporčný ideál, sa vracia do kín. Ani výnimočná krása, ani úspešné filmy, ktoré nakrútila, jej však nezaručili v Hollywoode jednoduchý život. Michelle dnes oslavuje 59 rokov a svojim fanúšikom v nedávnej fotoreportáži prezradila, prečo zmizla z obrazoviek a v akých projektoch ju tento rok uvidíme.

Michelle Pfeiffer sa narodila 29. apríla 1958 v Santa Ane v americkej Kalifornii. Slávna hviezda si počas štúdia súdnej stenografie privyrábala aj ako pokladníčka v supermarkete. A vtedy jej došlo, že zanechá nudnú školu a stane sa...herečkou!

Interview

​Uznanie Hollywoodu dosiahla vďaka úlohe v gangsterskej klasike Zjazvená tvár (Scarface) po boku talentovaného Al Pacina. V roku 1987 nakrútila Čarodejnice z Eastwicku, ktoré možno považovať za skutočný zlom v jej kariére. V deväťdesiatych rokoch nakrútila mnohé kvalitné filmy: Ruský dom, Frankie a Johnny, Batman sa vracia, Vek nevinnosti, Vlk, Nebezpečné myšlienky a Báječný deň.

Interview

​​​„ Všetci starneme! Ak sa s týmto faktom vyrovnáte, dosiahnete vnútorný pokoj,” vysvetľuje bývala Miss Orange County.

Počas svojej úspešnej kariéry bola trikrát nominovaná na Oscara: Nebezpečné známosti v roku 1988, Báječní Bakerovi chlapci v roku 1989, Pole lásky v roku 1992. Za snímku Nebezpečné známosti získala prestížnu cenu BAFTA a za Bakerových chlapcov Zlatý glóbus.

Interview

Michelle sa môže pochváliť nielen úspešnou kariérou, ale aj fungujúcim manželstvom. Od roku 1993 je totiž šťastne vydatá za úspešného televízneho producenta a scenáristu Davida E. Kelleyho. Majú spolu dve dospelé deti: dcéru Claudiu Rose a syna Johna Henryho.

Interview

„ Kvôli deťom som sa stala veľmi úzkostlivá a náročná na celý proces výroby filmu. Režiséri mali jednoducho plné zuby mojich otravných otázok a zmien. Poza chrbát ma agenti nazývali fajnovkou...”
S manželom sa verejnosti ukazujú sporadicky.

S manželom Davidom sa na verejnosti objavujú sporadicky.

Isifa

„Všade sa hovorí o tom, ako si má človek nájsť nejakú vášeň a rozvíjať ju. No ja viem, že mnoho mladých ľudí, vrátane mojich dvoch detí, ju skrátka (ešte) nemá...A ten tlak, že ju predsa musíte mať, je často neznesiteľný! Netrápte sa tým a sledujte svet naokolo. Dovoľte osudu, aby si vášeň našla vás!

Interview

Tento rok sa chatizmatická Michelle objaví v troch veľkých produkciách: vo filme stanice HBO The Wizard of Lies, na jeseň sa po boku Jennifer Lawrence v dráme Mother! A úspešný návrat na obrazovky zavŕši na konci roka trillerom Vražda v Orient Expresse. Hrajú v ňom aj Johnny Depp, Penelope Cruz a Daisy Ridley.

Interview

Vitaj späť, Michelle a všetko najlepšie k narodeninám prajeme z Kinosály:)

Najčítanejšie