Jasno
16°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Tieto herečky majú po štyridsiatke a svoj vek absolútne milujú!
Zdielať na

Tieto herečky majú po štyridsiatke a svoj vek absolútne milujú!

Zdroj: Profimedia

Byť neustále pod drobnohľadom verejnosti a otravných fotografov, ktorí číhajú na každé vaše žmurknutie, nie je skvelý pocit. No tieto dámy, ktoré na svojich narodeninových tortách sfúkli 40 sviec, vedia, že to najlepšie príde k človeku neskôr. Stres z vrások prenechali ich omnoho mladším kolegyniam!

1. Jennifer Lopez (47):

„ Keď som oslávila 40ku, cítila som sa tak...neisto. No začala som tento fakt akceptovať a hrdo sa k nemu hlásim. A prečo vlastne nie?! Rozumiem môjmu telu lepšie než kedykoľvek predtým a pracujem ešte tvrdšie, než doteraz. Vek neriešim, zaujíma ma iba moja rodina a to, že ma moje deti milujú.”

Profimedia

2. Charlize Theron (41):

„ Som prešťastná, že mám po 40ke! Prečo sa toho čísla ženy desia? Mám práce viac, než keď som mala, keď som mala dvadsať a netrápi ma, čo si myslia novinári! Ich predsudky si jednoducho nevšímam. Ignorujte aj vy hlúpe otázky o vašom veku a bodka!”

Profimedia

3. Kate Winslet ​(41)

„ Je to skvelý pocit! Nič ma nerozčuľuje tak, ako kedysi. Som jednoducho nad vecou. Práca, vzťahy aj môj zadok sú úplne v pohode. Má s tým niekto problém? Je to iba jeho problém! Obklopujte sa ľudmi, ktorí váš vek neriešia. Nezabúdajte na to, kto ste a ako ďaleko ste sa už dostali.”

Profimedia


4. Cameron Diaz (44)

„ Po prvý raz v živote som so sebou spokojná! Je to úžasné. Na starnutí nie je nič zlé, preboha. Zažije to predsa každý. Viem viac, než kedysi. Poznám sa lepšie, než keď som mala tridsať. Som silnejšia, psychicky aj fyzicky, než kedykoľvek predtým. Mám skvelého muža a hádajte čo? Miluje môj vek, aj moje životné skúsenosti!

Profimedia

5. Eva Mendes (43)

„ Toto je najšťastnejšie obdobie môjho života a nedovolím, aby mi tento pocit niekto ukradol! Nech si producenti myslia, čo chcú. Ja dostávam ponuky na filmy neustále. Môj vek netrápi nikoho, komu na mne záleží. A tí ostatní ma nezaujímajú. Mali by?”

Profimedia

6. Jennie Garth (45)

„ Toto je skvelý vek pre každú ženu. Priznávam, aj ja som sa obávala toho, čo príde a ako sa budem cítiť. A verte mi, keď vám poviem, že moje obavy boli zbytočné. Žijem život, aký sa mi páči ja a žijem ho podľa seba. Pretože mám na to plné právo. Má ho každá z nás. Vychovávam tri krásne dcéry a vediem ich k rešpektu všetkých ľudí, bez rozdielu veku, či farby pleti. To jediné, čo ma hnevá je, že každý rok dostávam čoraz viac kytíc a doma nemám dostatok váz!”

Profimedia

Najčítanejšie