Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Toto že sú rovesníci?! Hviezdy, ktoré spája (iba) rok narodenia
Zdielať na

Toto že sú rovesníci?! Hviezdy, ktoré spája (iba) rok narodenia

Zdroj: Getty

My, bežní smrteľníci, sa s celebritami hollywoodskeho formátu môžeme porovnávať iba ťažko. Zatiaľ čo my bežíme z práce domov, aby sme varili, odviezli deti na krúžky, či okopávali burinu v záhradke, hviezdy žijú inak. Majú osobných šoférov, kuchárov, záhradníkov i masérov. Čo sa však stane, ak ich porovnáme v rámci ich vlastnej ligy? Budete prekvapení!

1. WENTWORTH MILLER A JUDE LAW – 1972

Getty

Obaja skvelí herci sú aj sexi chlapmi. To je na prvý pohľad jasné. No bezdetný Wentworth si svoj chlapčenský look zachováva. Jude Law má skrátka pár vrások naviac. Sú za tým alimenty pre jeho štyri deti?

2. EMMA WATSON A KRISTEN STEWART – 1990

Getty

Obe dámy spája iba rok 1990, inak nič. Emma sa venuje charite a vzdelávaniu, Kristen cigaretám a žúrom. Emma preto, nielen u nás, jasne vedie.

3. KEANU REEVES A NICOLAS CAGE - 1964

Getty

Keanu nás tento rok ako John Wick opäť presvedčil, že je stále jedným z najlepšie vyzerajúcich hercov Hollywoodu. Na jeho veku nám pritom vôbec nezáleží. Nicholas Cage? Iba dúfa, že mu niekto ponúkne akúkoľvek úlohu.

4. KATHERINE HEIGL A RACHEL MCADAMS -1978

Getty

​Katherine príroda síce obdarila štedrejšie, no Rachel má inú devízu! Nespráva sa ako neurotická diva, ktorá vrieska na producentov a kolegov. Akosi to Rachel v konečnom dôsledku aj viac prospieva. Vyzerá pôvabnejšie a prístupnejšie. Aj preto má viac ponúk ako Heigl!

5. JENNIFER LAWRENCE A EMMA WATSON - 1990

Getty

Aj z tohto 'duelu' vychádza Emma ako víťazka. Jennifer má síce Oscara a točí špionážny film na Slovensku, no Emma je v porovnaní s prehnanou snahou Jennifer o komplikované charakterové úlohy dievčenskejšia. Naša sladká Hermiona má skrátka recept na večnú mladosť.

​6. TARA REID A DREW BARRYMORE – 1975

Getty

Tara je známa divokým životným štýlom a závislosťou od plastických operácií. Výsledok? Pohodová Drew, aj ako rozvedená dvojnásobná mamina, stále vyzerá ako jej mladšia sestra! Tara, usaď sa a zájdi na kávu s Drew. Tá ti poradí, ako (a prečo) skoncovať s bujarým životným štýlom!

7. JOHN CHO A DWAYNE “THE ROCK” JOHNSON – 1972

Getty

Dwayne je ako hora svalov idolom mnohých chalanov, ktorí poctivo makajú v posilke. John má však jasnú prevahu. Je za tým zdravá ázijská strava a zelený čaj, ktoré herec miluje, alebo fakt, že filmový Harold netrávi dlhé hodiny dvíhaním činiek?

8. MICHAEL GAMBON  A CHUCK NORRIS – 1940

Getty

Dumbledore versus Chuck Norris...Chuck je, ako v každom súboji, aj tentoraz jasným esom. Prečo? Nestačí pohľad na fotky? Chuck jednoznačne vyzerá o pár, ak nie desiatok, rokov mladší od Michaela...Ale ako to ten Chuck robí? To je veru kúzlo, na ktoré sa ani pán riaditeľ Rockfortu nechytá!

Najčítanejšie