Jasno
23°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Brad Pitt sa po prvý raz vyjadril na tému rozvodu s Angelinou!
Zdielať na

Brad Pitt sa po prvý raz vyjadril na tému rozvodu s Angelinou!

Zdroj: Universal Pictures

Slávny hollywoodsky herec v otvorenom rozhovore pre magazín GQ Style ponúkol exkluzívne a úprimné odpovede, na ktoré jeho fanúšikovia už niekoľko mesiacov napäto čakali. V jeho intímnej spovedi ponúka detailný pohľad do svojho nového života, ktorý sa mu, od septembrového rozchodu s Jolie, obrátil naruby. A nielen to...

Všetko to začal anonymný telefonát na FBI v septembri minulého roka. Brad mal totiž, podľa očitých svedkov, na palube súkromného lietadla nepríčetne vrieskať na syna Maddoxa. Do domácnosti Jolie-Pitt bleskurýchle napochodovali sociálni pracovníci i agenti FBI. A Pitta si na výsluchu pekne podali! O pár dní po tomto škandále podala Angie žiadosť o rozvod.

GQ Style

To boli donedávna zároveň posledné správy o 53-ročnom Pittovi, po ktorom sa na dlhých sedem mesiacov akokeby zľahla zem. Herec a úspešný majiteľ produkčnej spoločnosti Plan B, ktorá dala svetu film roka, MOONLIGHT, sa neobjavil ani na Oscaroch. Kde vtedy bol? Čo si o sebe uvedomil? A ako dnes žije?

„ Moja rodina je roztrhaná na kusy! No aj ja, aj moja partnerka sa snažíme so všetkých síl, aby sme komunikovali slušne. Jeden právnik mi raz povedal, že súd tohto druhu nevyhrá ani jeden! Ide tu iba o to, kto bude ranený viac! Takže sa nesnažím dokázať svoju pravdu, respektíve dokázať druhej strane, že sa mýli. Bola by z toho iba toxická nenávisť!

Profimedia

Pár snov bol spolu vyše desať rokov a vychovával šesť detí: Maddoxa (15), Paxa (13), Zaharu (12), Shiloh (10) a ich dvojičky Vivienne a Knoxa (8). Aj napriek mimoriadne turbulentnému záveru ich manželstva sa obaja herci dohodli, že na prvom mieste je dobro ich detí: 
Angelina Jolie.

Angelina Jolie.

Pinterest

„ Obom nám záleží iba na tom, aby sme sa cez to všetci v rodine dostali. A aby nás to urobilo lepšími a silnejšími. Ja nepotrebujem s Angie súperiť, nepotrebujem ju ničiť. Stačí mi, že takto žijú niektorí moji známi. Ja takto žiť odmietam. To hlavné je ochrániť deti. Sú to také krehké bytosti. Všetko vnímajú, absorbujú. Môj otec vedel vždy všetko najlepšie, nikto mu nesmel protirečiť. Ja si však moje chyby priznávam. Už áno. Nebolo to tak vždy. Jednou z tých chýb bol alkohol. Mám pocit, že od strednej som nebol úplne triezvy...vždy som v sebe niečo mal. No teraz je to iné. Absolvoval som liečenie a idem ďalej. Chcem byť dobrým otcom. Chcem mojim deťom ukázať, že to dokážem. Pred rokom a pol som pil priveľa. Pil som dovtedy, kým sa z toho stal problém. No je to už šesť mesiacov, odkedy pijem iba minerálku a brusnicový džús. A opäť si cítim končeky prstov.”

Na otázku, či svoju ex ešte ľúbi, povedal toto:
„ Ak niekoho milujete, dajte mu slobodu. Teraz už viem, čo to znamená. Znamená to milovať bez toho, aby ste niekoho vlastnili. Znamená to neočakávať nič naspäť. Keď to spieva Sting, znie to fajn, no až keď to zažijete, pochopíte význam tých slov!”

GQ Style

Ako sa Bradovi podarilo odraziť od rozvodového dna a kto ho v ťažkých časoch prichýlil?

„ Býval som u kamošov, tu, v mojom dome, bolo príliš prázdno...Spával som aj na gauči u Davida (Fincher) a spolu sme pozerali Oscary. Teraz som späť doma a voľné chvíle trávim kreatívne. Venujem sa hrnčiarstvu a tak. Pomáha mi, keď niečo tvorím. Vtedy aspoň nemyslím na negatívne veci...Naposledy tu boli tu so mnou aj moje deti. Bolo to skvelé. Čoskoro sa s Angie dohodneme na presných návštevách. To bude veľmi fajn.”

Reprofoto/US Magazine

P.S. Vyšetrovanie bolo nedávno ukončené a obvinenia voči Bradovi v kauze Maddox boli stiahnuté!

Najčítanejšie