Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Kedysi boli veľkými hviezdami seriálu Melrose Place! Kde sú dnes? - 1.časť
Zdielať na

Kedysi boli veľkými hviezdami seriálu Melrose Place! Kde sú dnes? - 1.časť

Zdroj: FOX Television

Boli úspešní, atraktívni a žili uprostred slnečnej Kalifornie v nóbl štvrti zvanej Melrose Place. Ich pohnuté osudy, zákerné intrigy a trpké sklamania sme sledovali počas siedmich rokov (1992-1999) na televíznych obrazovkách každý týždeň. Chcete vedieť, ako sa hviezdam úspešného sérialu darí dnes? A ako teraz vyzerajú?

Doug Savant:

Jeho postava Matta Fieldinga bola v 90-tych rokoch prelomová. Matt bol totiž v seriáli gayom. Sympaťák Doug si získal vďaka Melrose Place a svojmu hereckému talentu davy fanúšikov. Následne účinkoval v mnohých ďalších seriáloch: Rizzoli Isles, 24 a CSI. Jeho najznámejšou úlohou bola postava Toma Scava v Desperate Housewives.
Pikoškou je, že sa v roku 1998 oženil so svojou kolegyňou Laurou Leighton.

Getty

Laura Leighton:

Ryšavka Laura Leighton stvárnila Sydney Andrews: bývalú prostitútku, sekretárku a obchodníčku s umením. Seriál zabezpečil tejto rusovlasej divoške veľkú popularitu a stala sa z nej módna ikona 90-tych rokov. Dokonca založila hudobnú skupinu The Young Americans.
V súčasnosti má Laura inú farbu vlasov a za sebou úspešnú seriálovú kariéru. Vidieť sme ju mohli v populárnom Pretty Little Liars. S manželom Doughom vychovávajú dve deti.

Getty

Grant Show:

Pamätáme si ho ako sexi motorkára menom Jake Hanson. Grant je úspešným televíznym hercom. Spomieme napríklad Six Feet Under, Private Practice, či Big Love. Grant hral aj na slávnom Broadwayi. Málokto vie, že Grant chodil na začiatku Melrose Place s Laurou Leighton, no teraz je šťastne ženatý s herečkou Katherine LaNasa.

Getty

Courtney Thorne-Smith:

Courtney Thorne-Smith začala jej hereckú kariéru práve vďaka postave Allison Parker v Melrose Place a vypracovala sa na veľmi obsadzovanú herečku. Vidieť sme ju mohli v kultovom Ally McBeal, ako aj v Dva a pol chlapa ako Lynsey, frajerku Alana. Je taktiež tvárou kozmetickej značky Almay.

Getty

Andrew Shue:

Ďalší krásavec seriálu Andrew Shue hviezdil ako Billy Campbell. Čo ste o ňom možno netušili, Andrew bol pred svojou televíznou slávou aj profesionálnym futbalistom v Zimbabwe!
Shue však napriek zástupom fanyniek a úspechu, opustil šoubiznis a stal sa obchodníkom. Založil aj charitatívnu platformu Do Something a taktiež sociálnu sieť CafeMom.

Getty

Heather Locklear:

Ako intrigánka Amanda Woodward bola krásna blondínka Heather, bývalka Tommyho Lee a Ritchieho Samboru, najväčšou hviezdou seriálu! Jej úspešná kariéra bola korunovaná celkovo šiestimi nomináciami na Zlatý glóbus. Po Melrose Place hrala aj v Dynastii, Spin City a niekoľkých filmoch.
Heather sa v posledných rokoch trápila najmä so závislosťou na liekoch a alkohole. Dokonca bola zatknutá pre jazdu v opilosti! V roku 2016 však oslávila úspešný comeback na obrazovky a účinkuje v dvoch seriáloch: Fresh off the Boat a Too Close to Home. V roku 2016 nakrútila aj film The Game of Love.

Getty

Najčítanejšie