Jasno
17°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Sedem hereckých dvojíc, medzi ktorými to zaiskrilo na plátne aj v súkromí
Zdielať na

Sedem hereckých dvojíc, medzi ktorými to zaiskrilo na plátne aj v súkromí

Zdroj: Everett Collection

Mnoho párov sa spoznalo a zamilovalo do seba počas pracovnej doby. Na tom nie je nič neobvyklé. Herecké hviezdy to však majú o niečo ťažšie. Ich pracovisko je pod drobnohľadom filmového štábu a takmer všetko sa deje podľa pokynov režiséra. Občas sa však stane, že filmoví kolegovia si skrátka sadnú a okolnosti im prajú. A ich lovestory pokračuje aj mimo kamier...

1. Alicia Vikander a Michael Fassbender

DAVI RUSSO

Alicia a Michael sa pred kamerou stretli počas nakrúcania romantickej drámy The Light Between Oceans. Oscarová predstaviteľka Lary Croft a fešný Macbeth randia už dva roky. V zakulisí sa šepká aj o možných zásnubách.

2. ​Channing Tatum a Jenna Dewan

PHILLIP CARUSO

Drobná brunetka z dobrej rodiny a talentovaný svalnáč na šikmej ploche. Tak sme ich spoznali v tanečnej hitovke z roku 2006 s názvom Step Up. Sympatickí herci sa do seba zahľadeli od prvej klapky a v roku 2009 im zvonili svadobné zvony. Náš obľúbený párik je stále šťastný a do rodiny im pred štyrmi rokmi pribudla sladká dcérka Everly.

3. Jennifer Garner a Ben Affleck

EVERETT COLLECTION

Po prvý raz sa stretli už v roku 2001 a bolo to počas filmu Pearl Harbor. O dva roky neskôr sa seriálová Alias a filmový Batman stretli opäť. Film Daredevil ich cesty spojil. A oni dúfali, že navždy. Tak veľmi sme im to priali! Dvojica snov bola spolu vyše desať rokov. No ani milá Jen, ani tri spoločné deti nedokázali Bena vyliečiť z lásky k alkoholu a hazardu. A tak iba pred niekoľkými týždňami Jennifer podala druhú, a zrejme definitívnu, žiadosť o rozvod.

4. ​Mila Kunis a Ashton Kutcher

EVERETT COLLECTION

Títo dvaja nemajú chybu! Mila a Ashton sa spoznali v časoch filmovania seriálu Tie roky sedemdesiate. Vraj boli fajn kamaráti, no iskra nepreskočila. Ashton sa oženil s Demi Moore a Mila randila s Macaulayom Culkinom. A potom sa stretli opäť, obaja už ako single...Dnes majú dve detičky a úspešný súkromný aj herecký život.

5. Halle Berry a Olivier Martinez

JOE ALBLAS

Krásna Bond girl stretla svojho tretieho manžela (a exsnúbenca Kylie Minogue) Oliviera v roku 2012 počas filmovania dobrodružného thrilleru Dark Tide. Žiaľ, aj napriek veľkej láske a spoločnom synčekovi, sa dvojica na konci roka 2015 rozviedla. Halle si užíva jej dve ratolesti a filmovanie.

6. Jennifer Aniston a Justin Theroux

GEMMA LA MANA

Aj keď Jennifer a Justin sa poznali už dlhé roky, jeden druhému sa pod kožu dostali počas natáčania béčkovej komédie Wanderlust. Práve tej vďačia obaja za osudovú lásku. Justin sa krátko pred prvou klapkou rozišiel so snúbenicou Heidi a Jen šla od jedného sklamania v láske k ďalšiemu. Ako sa to hovorí? Koniec dobrý...

7. Goldie Hawn a Kurt Russell

EVERETT COLLECTION

​Ikonami hollywoodskeho sna o večnej láske medzi kolegami sú jednoznačne Goldie a Kurt. Dvojica sa spoznala v roku 1968 počas disneyovky The One and Only, Genuine, Original Family Band, no s randením sa neponáhľali. Trvalo im ďalších päťnásť rokov, kým sa tak stalo. Dopomohol k tomu aj fakt, že spolu nakrúcali komédiu Swing Shift. A dodnes sú spolu. V čom je ich tajomstvo?
„ To, či vám vzťah vydrží, nezaruči žiaden papier. Všetko o komunikácii, kompatibilite a rešpekte,” prezradila pred dvomi rokmi usmievavá Goldie.

Najčítanejšie