Jasno
16°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Russell Crowe opäť zamilovaný. Neuveríte, koho zbalil!
Zdielať na

Russell Crowe opäť zamilovaný. Neuveríte, koho zbalil!

Zdroj: Profimedia

Oscarový herec sa už dlhšiu dobu ukazoval bez partnerky. Jeho bývalá a matka ich dvoch synov, Danielle Spencer, má už nejaký ten piatok po svojom boku fešného spisovateľa Adama Longa. No Crowe sa od rozvodu uzavrel a čas čakania na tú pravú si krátil nakrúcaním a produkciou filmov. A návštevou jednej ZOO...

Veru tak, Russell zvieratá miluje. A nielen tie. V zákulisí svetového šoubizu sa už dlhšie špekulovalo, že 53-ročný Russell má slabosť pre najslávnejšiu austrálsku vdovu. A tou je 52-ročná Terri Irwin, vdova po lovcovi krokodílov, Stevovi Irwinovi.

„ Obaja si užívajú fakt, že sú na začiatku ich nového vzťahu. Chceli to udržať mimo kamier a zvedavých novinárov. Deň, keď svetu svoj vzťah oznámia sa však blíži,” prezradil magazínu New Idea nemenovaný zdroj.

Wireimage

Tým dňom má byť: 13. máj! Vtedy sa totiž v Los Angeles koná slávnostná gala večera nadácie Steva Irwina. A Crowe sa údajne nevie dočkať, keď Terri uvedie ako svoju novú priateľku.

Dôvodom, pre ktorý sa pár doteraz stretával tajne, mala byť obava zo strany Terri. Obava, ako svet príjme skutočnosť, že už nedrží smútok za milovaným Stevom. Irwine tragicky zahynul v roku 2006. Zlomená Terri po jeho smrti verejne vyhlásila, že si iného muža, ktorý by zaujal Stevovo miesto, nevie a ani nechce predstaviť...

FilmMagic

​V minulosti sa Terri a Russell ukazovali na červenom koberci iba sporadicky a osve. No istá chémia je už na prvý pohľad zjavná. Alebo sa mýlime?

Milovníci prírody a divokých zvierat, Steve a Terri, boli pre austrálsku verejnosť párom snov! Ich dve deti, krásna Bindi a tatinov klon, Bob, sú medzičasom obľúbené austrálske celebrity. Rovnako ako ich rodičia, aj oni sa venujú práci so zvieratami. Ako si súrodenci rozumejú so slávnym filmovým Gladiátorom?

Instagram

Na záver jedna pikoška od samotného Crowa. Herec sa sociálnym sieťam donedávna usilovne vyhýbal, no koncom apríla pozdravil svet zo svojho nového Instagramu! A fanúšikom pripravil riadne záchvaty smiechu. Toto je jeho instagramová prvotina pre vás:)))

Z DC vesmíru prichádza...Skincare Man!

https://www.instagram.com/p/BTV0KcYh-KS/

Najčítanejšie