Zatiahnuté
23°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Matka herca Paula Walkera po prvý raz prehovorila o strate milovaného syna!
Zdielať na

Matka herca Paula Walkera po prvý raz prehovorila o strate milovaného syna!

Zdroj: instagram

Dňa 30. novembra 2013 sa herec Paul Walker a jeho blízky priateľ Roger Rodas vracali z charitatívnej akcie Reach Out Worldwide pre obete Tajfúnu Haiyan na červenom Porsche Carrera GT. Po odchode z akcie automobil narazil do lampy pouličného osvetlenia a stromu na ulici Hercules Street. Hneď po náraze automobil vzbĺkol. Táto tragédia zasiahla milióny Paulových fanúšikov. A samozrejme, jeho najbližšiu rodinu...

Paulova mama Cheryl a jeho brat Caleb sa vo štvrtok, 11. mája, počas rozhovoru pre talkšou Dr. Oz zdôverili aj s tým, ako veľmi im Paul chýba. Cheryl s dojatím a smútkom v hlase priznala, ako beznádejne sa po synovej smrti cítila:

Sony Television

„ Áno, ja viem, že mám túto nádhernú rodinu a vnúčatá. Cítila som vinu, že som takto premýšľala...Ale skutočne, úprimne, v to ráno som si priala, aby som sa nezobudila! Nikdy by som si nesiahla na život, no tak som to vtedy cítila. Pretože keď sa zobudíte, dojde vám, že sa TO skutočne stalo, a vy sa budete musieť s touto skutočnosťou zžívať znovu a znovu.”​

Rany milujúcej matky ani čas nezahojil:

„ Ľudia si myslia, že časom sa s tým človek vyrovná, lenže oni to nikdy nezažili, takže...No tí, ktorí si prešli tým, čím ja, tí sú v mojom srdci. Súcitím s nimi. Je to obrovská bolesť!”

Slová Paulovej matky, z ktorých mrazí:

Paul Walker bol nielen slávny herec, ale aj vášnivý filantrop. Podporoval viaceré charitatívne akcie a k dobročinnosti viedol aj svoju jedinú dcéru, Meadow.

Universal Pictures

Paulov brat Caleb sa počas rozhovoru taktiež vyjadril, akou veľkou poctou bolo pre neho pracovať ako záskok za slávneho brata na filmovaní Rýchlo a zbesilo 7.

„ Paul bol pre mňa odjakživa vzorom a smieť ho pred kamerou zastúpiť, bol neuveriteľný pocit. Bolo pre mňa obrovskou útechou vidieť, ako veľmi môjho brata jeho hereckí kolegovia milujú. Strávili spolu na Rýchlo a zbesilo päťnásť rokov a to puto medzi nimi zostáva navždy pevné.”

Bratia Paul a Caleb

Bratia Paul a Caleb

Instagram

Najčítanejšie