Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Slávna herečka Salma Hayek prezradila, čo si myslí o botoxe....a čo muži od žien skutočne potrebujú!
Zdielať na

Slávna herečka Salma Hayek prezradila, čo si myslí o botoxe....a čo muži od žien skutočne potrebujú!

Zdroj: Getty

Hollywoodska hviezda vie, čo je to boj o miesto na výslní. Napriek svojej fyzickej kráse a vnútornej sile nebola nikdy prvou voľbou režisérov! No Salma vytrvala a zostala verná svojim mexickým koreňom. Dnes sa pýši nielen úspešnou kariérou, ale najmä výchovou rozkošnej dcérky Valentíny a ukážkovým manželstvom s jedným z najbohatších mužov sveta. Ako sa táto päťdesiatročná hviezda udržiava v skvelej forme?

Salma sa netají tým, že jej tehotenstvo bolo komplikované. Herečka trpela tehotenskou cukrovkou, bolesťami krížov a pribrala 35 kíl.

Salma sa netají tým, že jej tehotenstvo bolo komplikované. Herečka trpela tehotenskou cukrovkou, bolesťami krížov a pribrala 35 kíl.

Getty

„ Moja rada nepomôže nikomu. Prejedám sa a potom nárazovo diétujem. Viem, viem, je to nezdravé! Milujem popcorn s chilli omáčkou, vajíčka na všetky spôsoby a quinou. A biele víno, šampanské a tequilu. Deň vždy začínam čiernou kávou a potom sa potím vo fitku. Venujem sa hlavne jóge. Kedysi ma príšerne bolel chrbát. Mám skrátke priveľké prsia a som veľmi nízka. No vďaka jóge chodím opäť vzpriamene. A taktiež som sa konečne naučila meditovať. To mi pomáha lepšie zvládať každodenný stres.”
Salma Hayek

Salma Hayek

Isifa

Ako si úspešná herečka a producentka udržiava svoju krásnu, hustú hrivu?

„ Vlasy si už niekoľko rokov nefarbím. Na spánkoch mám šediny a netrápi to ani mňa, ani môjho manžela. Raz týždenne si robím zábal z medu a olivového oleja. Olej a med zmiešate a krátko zahreje v mikrovlnke. Je to skvelé na lesk vlasov a zabraňuje to lupinám. Tie ma trápili dlhé roky. Jedna vec na ktorú nedám dopustiť je hodvábny turban. Dávam si ho každý večer pred spaním na hlavu a ráno sú moje vlasy ako čerstvo upravené od kaderníka.”

Salma Hayek

Salma Hayek

A.M.P.A.S.

Ako sa krásna Salma stará o svoju pleť a čo nikdy nerobí?

„ Botox a fillery neuznávam. Tvár si hýčkam ružovou vodou, ktorá úžasne vonia a navyše, stojí iba pár dolárov. Kupujem ju v lekárni. Investujem iba do kvalitných hydratačných krémov, pretože mám citlivú a suchú pleť. Ráno si neumývam tvár mydlom. Nikdy! Moja babička mi vždy opakovala, že mám na to zabudnúť a že mám piť veľa vody. To dodržiavam dodnes. Milujem Mamey (nazývané aj Kešu jablko, ktoré pochádza zo Strednej Ameriky a má vysoký obsah vitamínu C. Pozn. redakcie), olej z neho používam na mihalnice. Je to vynikajúce na ich rast.”

Tieto fotky od seba delí 30! rokov.

Tieto fotky od seba delí 30! rokov.

Profimedia

„ Moja najlepšia kamarátka Penélope (Cruz) je tou najkrajšou ženou, akú poznám. Milujem všetky silné ženy, ktoré už v živote prekonali mnoho prekážok, no neubralo im to na ženskosti. Oprah (Winfrey) a Cate Blanchett sú moje absolútne vzory. Sú charizmatické a to ich robí krásnymi.”

Profimedia

Kto je podľa nej, okrem jej manžela (miliardár François-Henri Pinault) najsexi chlap súčasnosti?

Bradley! Bradley Cooper. Môžem to povedať, lebo je kamarátom môjho muža. Teda, aspoň dúfam, že sa nenahnevá! Bradley je predovšetkým skvelý človek. Mám ho veľmi rada. A je veľmi talentovaným hercom.”

Yahoonews.com

Apropo, aké je Salmino tajomstvo na šťastný vzťah? Herečka je už vyše desať rokov šťastne zadaná. Od roku 2009 je aj vydatá:

„ Všetko je o chémii, o vzájomnej príťažlivosti. Tá sa ani časom nemení, ak vás váš partner priťahuje a vy jeho. My dvaja kladieme dôraz na komunikáciu a sme k sebe vždy milí. Som síce veľmi prchká, no François ma naučil, že musím vážiť slová. A byť pokojnejšou, keď sa hádame. Vďaka nemu som zistila, o čom vzťahy sú. Ja som vždy tvrdila, že sa vydám jedine za muža, ktorý je lepším človekom, ako som ja sama. A preto môjho muža milujem. Je takpovediac mojím idolom. On to vie, povedala som mu to miliónkrát. A nikdy neprestanem. On sa iba potom usmieva. Toto som pochopila veľmi neskoro. Chlapi potrebujú zachraňovať, ja to môjmu dovolím vždy. Cíti sa potom ako superhrdina.”

Salma je však nielen šťastnou manželkou, ale aj veľmi zaneprázdnenou herečkou. Tento rok ju uvidíme až v štyroch filmoch/komédiách: The Hitman's Bodyguard, Drunken Parents, How to be a latin lover a Beatriz at dinner.

SITA/AP/Matt Sayles

Súvisiace články

Najčítanejšie