Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tie najabsurdnejšie predmanželské zmluvy hollywoodskych hviezd
Zdielať na

Tie najabsurdnejšie predmanželské zmluvy hollywoodskych hviezd

Zdroj: Getty

Čo môže byť krajšie ako nájsť tú pravú alebo toho pravého, však? A potom to príde! Nádherná rozprávková svadba za účasti vašich priateľov...a médií. Nevesta je nádherná, ženích sa usmieva a všetci sa veselia. Keď však príde vytriezvenie a city opadnú, padne vhod jedna milá drobnosť: predmanželská zmluva. A tie bývajú medzi slávnymi hviezdami skutočne absurdné;)

Jennifer Lopez a Ben Affleck

Getty

​To boli časy, keď Bennifer boli pojem romantiky v Hollywoode. Chcete vedieť, prečo sa ich svadba vlastne nekonala? Hrdličky sa skrátka a dobre nedohodli na podmienkach predmanželskej zmluvy! Ona chcela tučné odškodné, ak by ju podviedol (údajne polovicu jeho majetku, ak by došlo k rozvodu). On chcel 5 miliónov dolárov, ak si ju vezme! A dokonca chcel do zmluvy doplniť, že krásna Jen s ním bude mať štyrikrát týždenne sex...Chlapec si veril:)

Jay Z a Beyoncé

Getty

Jay Z and Beyoncé sú slávna a veeeeľmi bohatá dvojica. Obaja sú úspešní umelci a o dostatok peňazí na chod domácnosti sa strachovať nemusia. No Bey sa poistila nepriestreľnou zmluvou, ktorá uvádza, že v prípade rozvodu dostane: 1 milión $ za každý rok manželstva a 5 $ miliónov za každé dieťa, ktoré porodí. Kompenzácia v prípade vynosenia dieťaťa náhradnou matkou uvedená nie je​;)

Tom Cruise a Katie Holmes

Getty

Čoho sa podľa vás obáva prominentný príslušník scientologickej sekty najviac? No predsa indiskrétnosti! Tom Cruise je muž, ktorého sme síce milovali v divokých akčných filmoch, no v reálnom živote je to veľmi racionálny človek. A do manželstva sa veru nevrhol bezhlavo. Skrátka a dobre: Katie dostane 400,000$ ročne pre ich dcéru Suri a 3 milióny $ za každý rok ich ukončeného manželstva, no nesmie sa nikdy vyjadriť k detailom ich spolužitia! Niečo podobné musela sľúbiť aj Nicole Kidman.

Charlie Sheen a Brooke Mueller

Getty

Toto manželstvo si Charlie fakt mohol ušetriť! Drogovo závislá a navyše aj mizerná herečka Brooke, ktorá mu porodila dve deti, Maxa a Boba, ho paradoxne stála veľa nervov a veľký balík peňazí. Iba dostať ju pred oltár ho stálo 500,000 $. Alimenty jej však platiť nemusí, deti jej totiž súd pre drogy odobral. A pokým ona strieda kliniky, Denise Richards (Sheenova ex) sa o chlapcov láskyplne stará​...

Jessica Biel a Justin Timberlake

Getty

Justin miluje Jessicu. Jessica miluje Justina. A preto uzavreli predmanželskú zmluvu s pikantným dodatkom. Ak sa totiž na nejakej bujarej párty zabudne s neznámou slečnou a Jessicu podvedie, dostane ona tučné odškodné vo výške 500,000$! No ich 'láska' a manželstvo bude pokračovať ďalej. Prečo by aj nemalo? Timberlake má dolárikov dostatok;)

Nicole Kidman a Keith Urban

Getty

Nicole sa po trpkej skúsenosti s Cruisom, ktorý ju obral o obrovskú sumu (podľa zákona by mala Nicole právo na 50% jeho majetku po uplynutí jedenástich rokov manželstva. Tipnite si, kedy Tom požiadal o rozvod? Pár mesiacov pred ich 11. výročím;), pri Urbanovi poistila hneď dvakrát. Kedže Keith trpel drogovou závislosťou, nechala Nicole zakotviť do ich zmluvy, že ak sa spevák vráti ku kokaínu, nedostane pri rozvode ani cent a ona by dostala 600,000$ za každý rok manželstva a plnú starostlivosť o ich dve dcéry!

Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas

Getty

Krásna herečka starnúceho neverníka pobláznila natoľko, že sa kvôli nej v roku 2000 rozviedol s jeho prvou ženou Diandrou. Tej bez mihnutia oka vyplatil obrovské odškodné, aby s rozvodom súhlasila. O pár mesiacov už bol opäť ženatý a Catherine sa pred svadbou s ním dobre poistila! A to najmä pred jeho závislosťou na sexe. V prípade, že by ju podviedol, stálo by ho to 5 miliónov $. Nie je známe, koľko za uplynulých sedemnásť rokov na Michaelovej slabosti zarobila;)

George Clooney a Amal Alamuddin

Getty

Starý mládenec George nie je žiadny bláznivý vetroplach, iba dobrý herec. Šialená (a pre mnohých nepochopiteľná) láska, ktorú odrazu k vychudnutej právničke Amal pocítil, sa takmer zrútila ako domček z karát. Amal totiž chcela, v prípade rozvodu, väčší balík hercových peňazí (uvádza sa suma 20 miliónov $). A tie jej prešedivelý Clooney nebol ochotný odsúhlasiť! Presne tak, hlboké pohľady čerstvých novomanželov, pózujúc novinárom na benátskej gondole sa takmer nekonali! Nuž, Amal je právnička a vie, ako to s chlapmi chodí. Čo je doma, to sa počíta...

Najčítanejšie