Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
V seriáli to boli skvelí kamaráti a kolegovia, no za kamerou...čistá nenávisť!
Zdielať na

V seriáli to boli skvelí kamaráti a kolegovia, no za kamerou...čistá nenávisť!

Zdanie vie niekedy poriadne oklamať. Najmä ak ste úspešní seriáloví herci a chcete si udržať džob;) Zatiaľ čo pred kamerou idete podľa scenára a na vášho kolegu sa spokojne usmievate, v zákulisí nakrúcania panuje nevraživosť, konflikty a ohováranie. My sme sa preto pozreli na zúbok deviatim 'ukážkovým' priateľstvám z obrazoviek a zostali sme v šoku...

Gillian Anderson & David Duchovny, Akty X

FOX

V roku 2008 Duchovny prezradil, že práca na seriáli ho síce bavila, no kolegyňa Scullová už menej. Údajne sa hádali takmer neustále a často bezdôvodne, pretože sa, podľa Davida neznášali natoľko, že sa na seba nemohli pozerať!

Sarah Jessica Parker & Kim Cattrall, Sex v meste

HBO

Spriaznené duše a kamošky na večné veky? Ani náhodou! Sarah a Kim mali jedna druhú v zuboch od chvíle, keď si Kim uvedomila, že to Sarah je oficiálnou hviezdou Sexu v meste. Neskôr vyšlo najavo, že sa seriálová Carrie s producentmi dohodla, vzhľadom na jej rastúcu popularitu, že jej výrazne zvýšia plat. A už bolo žiarlivú Kim priveľké sústo!

T.R. Knight, Isaiah Washington, & Patrick Dempsey, Klinika Grace

ABC

Toto celé sa začalo ako ostrá výmena názorov medzi hercami T.R. Knightom a Isaiahom Washingtonom. Isaiah (v strede) po konflikte dostal okamžitú výpoveď. Dôvod? Knightovi sa v zákulisí posmieval pre jeho homosexualitu. Až neskôr vyšlo najavo, že keď sa o Isaiahových rečiach dopočul Patrick Dempsey, Washingtonovi v šatni po nakrúcaní uštedril pár rán päsťami!

Kiefer Sutherland & Freddie Prinze Jr., 24

FOX

Novinári sa medzi rečou opýtali Freddieho Prinze Jr. na jeho najhoršie zážitky z práce a netušili, ako úprimne im odpovie! „ Pýtate sa toho pravého. Točil som seriál 24 a poviem vám, bol to horor! Kiefer Sutherland je ten najotrasnejší a najneprofesionálnejší kolega, akého si viete predstaviť. To ho neohováram. Ak by sa tu zjavil, poviem mu do tváre. Každý, kto s ním robil, vám to potvrdí. Kvôli nemu som chcel prestať s herectvom!”

Teri Hatcher & Marcia Cross, Zúfalé manželky

ABC

Verili by ste, že roztržitá sympaťáčka Susan Mayer alias Teri Hatcher má takú komplikovanú povahu? Podľa slov Evy Longorie si nerozumela s nikým zo štábu. A dokonca otvorene vyhlásila, že Marcia Cross nemá talent! Teri musela byť vždy v centre pozornosti maskérok aj kostymérok a odmietla sa zapájať do osláv, ktoré sa konali pravidelne po skončení filmovania. Teri odchádzala z nakrúcania vždy ako prvá...

Shannen Doherty & Jennie Garth, Beverly Hills, 90210

CBS

Legendárne kamarátstvo Brendy a Kelly malo veru poriadne trhliny! Ako Jennie Garth diplomaticky naznačila:
„ Nebolo to vždy jednoduché. Viete, obe sme v znamení Barana, takže sme silné a nezávislé. No priznávam, že sme mali ostré hádky, keď sme jedna druhej chceli vyškriabať oči! A mne to bolo potom veľmi ľúto.”

Alyssa Milano & Shannen Doherty, Čarodejnice

Warner Bros.

A opäť tá Shannen. Tentoraz si do pomyselného ringu pozvala pohodovú sexicu Alyssu Milano. Alyssa priznala, že Shannen nenávidela pre jej vrtochy ako nedochvíľnosť a aroganciu. Tá ju údajne urážala a posmievala sa jej zakaždým, keď pred kamerou zabudla text. Nepomohla im ani mágia...

Charlie Sheen & Selma Blair, Anger Management

FX

Tak toto musela Selma predýchavať veľmi dlho! Sheen, ktorý si seriál Anger Management vlastne vymyslel ako náhradu za Dva a pol chlapa, dával jej psychike riadne zabrať. Nielenže niekoľko hodín meškával na nakrúcanie, keď sa konečne ukázal, bol opitý alebo sfetovaný! Keď sa Selma sťažovala na jeho prístup, Charlie sa to dopočul. Poslal jej viacero vulgárnych a výhražných esemesiek o tom, ako ju vyrazí. A pretože bol výkonným producentom sériálu, neboli to iba prázdne hrozby! Selma sa neskôr vyjadrila, že väčšieho kreténa ešte nestretla...Veríme:(

Nathan Fillion & Stana Katic, Vtierka Castle

ABC

Populárni Castle a Beckett majú spoluprácu prikázanú v scenári, inak by sa na seba vraj ani nepozreli. Dvojica už dokonca absolvovala aj konzultáciu u terapeuta, ktorú im nariadil režisér, aby svoju nevraživosť dokázali ovládať aspoň čiastočne. Ako prezradil člen štábu: „ Nepomohlo im to. Oni dvaja sa nenávidia tak intenzívne, že mimo kamier sa vôbec nerozprávajú. Ich asistenti komunikujú za nich. A takto to ide už niekoľko sérií...”

Najčítanejšie