Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
No to hádam nie! Hollywoodsky pár snov sa po sedemnástich rokoch manželstva rozvádza
Zdielať na

No to hádam nie! Hollywoodsky pár snov sa po sedemnástich rokoch manželstva rozvádza

Zdroj: Profimedia

Manželstvo tejto hereckej dvojice sa zdalo byť dokonalým. Priatelia a fanúšikovia preto zažili obrovský šok, keď sa v piatok, 26. mája, v médiách objavila správa, že Ben Stiller a jeho manželka Christine Taylor podali žiadosť o rozvod!

Pár spolu účinkoval v komédiách Zoolander, Vybíjaná:Choď do toho na plné gule, Tropická búrka, Arrested Development a Zoolander 2. O dôvode rozpadu ich sedemnásťročného manželstva obaja mlčia...

„ S obrovskou vzájomnou láskou a rešpektom sme sa po osemnástich rokoch, ktoré sme spolu prežili, rozhodli, že sa naše cesty definitívne rozídu. Našou prioritou však zostáva výchova našich dvoch detí! ” uvádza sa v oficiálnom vyhlásení, ktoré hovorca páru poskytol médiám.

Pár sa zosobášil v roku 2000 na havajskom ostrove Kauai. Herci sa spoznali v novembri 1997, keď boli obaja zasnúbení! Stiller s herečkou Jeanne Tripplehorn a Taylor s režisérom Jason Bloomom.

Narodili sa im dve deti: Ella (15) a Quinlin (11).

Benovi sa, paradoxne, mimoriadne darí v profesionálnom živote. Jeho najnovší film The Meyerowitz Stories momentálne boduje na filmovom festivale v Cannes. Po premiére, ktorá sa uskutočnila 21. mája, ho nadšení diváci odmenili burácajúcim potleskom. Trval štyri minúty! Filmoví kritici už film označili za horúceho kandidáta na Oscary!

The Meyerowitz Stories je rodinnou drámou, v ktorej sa bratia Matthew (Ben Stiller) a Danny (Adam Sandler) pokúšajú získať si priazeň ich komplikovaného otca Harolda (Dustin Hoffman). Vo filme renomovaného režiséra Noaha Baumbacha si zahrala aj oscarová Emma Thompson.

Netflix

Najčítanejšie