Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Osem hereckých hviezd, ktoré uspeli na kastingu, no režiséri ich vykopli!
Zdielať na

Osem hereckých hviezd, ktoré uspeli na kastingu, no režiséri ich vykopli!

Zdroj: Paramount Pictures

Vody Hollywoodu sú veľmi zradné. Keď natešení herci zistia, že počas filmových kastingov nadchli mocných producentov a filmová úloha je iba ich, ešte stále nemajú nič isté! Posledné slovo má totiž režisér. A na tento fakt doplatili už mnohé hviezdy...My vám prinášame osem slávnych mien, ktoré dostali veľmi nepríjemný vyhadzov na poslednú chvíľu...

1. Ryan Gosling

Profimedia

Fešák Ryan oslavoval ako o život, keď zistil, že dostal úlohu v dráme The Lovely Bones. V prvý deň nakrúcania však musel zaradiť spiatočku. Režisér a známy perfekcionista Peter Jackson bol vraj zhrozený, keď zbadal, že Goslingovi sa nepodarilo vôbec schudnúť! Do úlohy utrápeného otca zavraždeného dievčaťa tak povolal svojho kamaráta Marka Wahlberga.

2. Christian Bale

Lions Gate Films

Toto bolo veľmi komplikované. Bale najprv dostal echo, že ho producenti chcú. Následne o úlohu prejavil záujem Leonardo DiCaprio a Lions Gate Entertainment vydala vyhlásenie, že DiCaprio bude hviezdou filmu. Po tomto vyhlásení režisérka Harronová odišla z projektu a do hry vstúpil Oliver Stone. Napokon si to obaja búrliváci Stone aj DiCaprio rozmysleli! A džob snov dostali Harronová a Bale.

3. Megan Fox

Paramount Pictures

Krásna Megan Fox si už myslela, že po kasovom úspechu v kultových Transformeroch môže byť úprimná. Režiséra Michaela Baya nazvala pre jeho prísnosť a údajne sklony k sexizmu na pľaci k Hitlerovi. A na druhý deň jej bola doručená výpoveď:(

4. Anne Hathaway

Getty

Anne mala byť hviezdou komédie režiséra Judd Apatowa Nabúchaná (Knocked Up). No počas prvých dní nakrúcania sa pohádala s režisérom. Údajne ju urážalo, že Apatow chce z hlavnej hrdinky urobiť hlupaňu, ktorá sa vyspí s niekým takým nechutným ako Seth Rogen. Lenže Rogen bol Juddov dobrý kamoš...Úlohu napokon dostala Katherine Heigl.

5. Sylvester Stallone

Getty

Hviezdny Rocky získal hlavnú úlohu v komédii Policajt z Beverly Hills bez akejkoľvek námahy. Producenti boli nadšení, že sa im známeho svalovca podarilo získať do filmu. Už sa tešili na skvelé tržby, ktoré im jeho slávne meno prinesie. No potom vstúpil na scénu režisér filmu Martin Brest! Stallone bol podľa neho arogantný a neprispôsobivý... A tak padla voľba na Eddieho Murphy, ktorý podal vynikajúci výkon.

6. Samantha Morton

Getty

Režisér Spike Jonze chcel skrátka dokonalý ženský hlas. V prípade jeho kultovej romantickej drámy ONA (HER), to chápeme. Britská herečka Samantha Morton už stihla nadabovať celý film, keď si ju Jonze zavolal do svojej kancelárie. Oznámil jej, že ho nepresvedčila! Úlohy sa napokon zhostila sexica Scarlett Johansson. Jonzovi jeho voľbu po premiére jednohlasne schválili všetci filmoví kritici i nadšení diváci.

7. Stuart Townsend

Getty

Viete si predstaviť, že odvážneho Aragorna v trilógii Pán Prsteňov mal pôvodne stvárniť niekto iný ako Viggo Mortensen?  Áno, taký bol plán. Tým vyvoleným sa stal krásavec Stuart Townsend. Peter Jackson ho však po osobnom stretnutí označil za zženštilého a Stuart musel skrinku v šatni prenechať Viggovi.

8. Frank Sinatra

Getty

Úspešná séria Drsný Harry mala veru veľmi komplikované začiatky. Úlohu vyšetrovateľa Harryho Callahana najprv odmietli John Wayne, Robert Mitchum a Steve McQueen. Frank Sinatra ju prijal, no režisér William Friedkin bol zhrozený, keď zistil, že slávny spevák a herec nedokáže vytasiť Magnum tak obratne, ako by mal. Sinatra totiž dávnejšie utrpel zlomeninu zápästia. Úlohu napokon dostala hviezda westernov: Clint Eastwood. A režisérsku stoličku obsadil Don Siegel.

Najčítanejšie