Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
To je úprimnosť! Herečka priznala, že jej zo stresu v práci vypadli zuby
Zdielať na

To je úprimnosť! Herečka priznala, že jej zo stresu v práci vypadli zuby

Zdroj: Getty

Zdá sa, že herecké povolanie je skutočne stresujúce. Aspoň podľa slov jednej z hollywoodskych hviezd, ktorá stále patrí medzi najkrajšie ženy v hereckej branži. Bývalá manželka Bruca Willisa v televíznej talkšou Jimmyho Kimmela bez rozpakov oznámila, že pre následky stresu musela navštíviť aj zubára...

Demi Moore sa čoskoro predstaví divákom v bláznivej komédii Divoká babská jazda. O jej postave prezradila, že je to náruživá dáma menom Lea, ktorá vyhľadáva vzrušujúce sexuálne dobrodružstvá...

Getty

Hviezda romantickej drámy Duch však nezostala iba pri žartovaní. Šokovanému moderátorovi i publiku odhalila trpkú pravdu o jej zdravotnom stave. 54-ročná Demi zdôraznila, že trpí stresom a úzkosťou, ktoré sa podpísali nielen na jej duševnom zdraví:

„ Veľmi rada by som povedala, že som si oba zuby vyrazila na skejtborde alebo niečom podobnom. No pravdou je, že mi jednoducho vypadli. Myslím si, že je dôležité priznať to, pretože stres poznáme všetci. Je to tichý zabijak, no v našej branži sa o tom vôbec nehovorí. Našťastie mám skvelého zubára, ktorý mi vyrobil nové zuby. Tie som si dnes nezabudla vložiť, ” dodala so smiechom.

Ako dôkaz ukázala divákom aj fotku, na ktorej vidíme, že jeden zub jej skutočne chýba!

Instagram

​Ako bude jej filmová postava súvisieť so smrťou striptéra počas búrlivej rozlúčky Scarlett Johansson so slobodou, sa dozvieme v kinách už 22. júna!

Itafilm

Najčítanejšie