Zatiahnuté, dažďové prehánky
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Títo herci vyhlásili vojnu paparazzom! Majú na to spoločný dôvod!
Zdielať na
Fenomény

Títo herci vyhlásili vojnu paparazzom! Majú na to spoločný dôvod!

Zdroj: profimedia.sk

Papaparazzi stále prenasledujú celebrity, to je všeobecne známe. Či už je to spravodlivé alebo nie, väčšina to prijala ako daň za to, že sú na očiach verejnosti. S čím sa však mnohí nevedia zmieriť je, keď sú terčom pozornosti aj ich deti. Tu je niekoľko celebrít, ktoré proti tomu otvorene vystupujú...

1. GEORGE a AMAL CLOONEYOVCI

​Keď istý francúzsky časopis nafotil ich dvojičky, Clooney sľúbil, že sa s nimi bude súdiť a tvrdo za to zaplatia. „Fotografi z časopisu Voici vyliezli na plot nášho domu, vyšplhali sa na strom a tajne odfotili naše deti. Musia byť za to potrestaní. Bezpečnosť našich detí je na prvom mieste,“ povedal Clooney.

2. KRISTEN BELL a DAX SHEPARD

​Títo herci sú veľkými protivníkmi paparazzov, ktorí fotia deti slávnych. Zorganizovali proti nim už aj niekoľko kampaní za zastavenie publikovania fotografií, ktoré vznikli bez súhlasu rodičov. „Neznášam, keď idem s deťmi do školy a vrhne sa na mňa 10 agresívnych fotografov s veľkými fotobejktívmi,“ zdôverila sa Kristen Bell.

3. HALLE BERRY

Profimedia

​„Sme len matky, ktoré sa snažia chrániť svoje deti,“ povedala Halle Berry v roku 2013 pred kalifornskými zákonodarcami. „Sú to malé nevinné deti, ktoré nechcú byť celebritami. Nemáme zákon, ktorý by ich chránil.“

4. JENNIFER GARNER

Jennifer Garner a Ben Affleck s deťmi

Jennifer Garner a Ben Affleck s deťmi

profimedia

​„Zvolila som si život na verejnosti a viem že to prináša obete. V mojom prípade to znamená, že ma niekedy fotografujú. Moje deti sú však súkromné osoby a nevedia sa brániť.

5. EMILY BLUNT a JOHN KRASINSKI

​„Fotky detí by mali pochádzať len od rodičov! Teším sa, že vám môžem predstaviť našu Hazel,“ napísal Krasinki na Twitteri, keď ukázal fotku ich dcéry svetu.

6. ASHTON KUTCHER a MILA KUNIS

Instagram/ashtonmila

Prečo je také ťažké rešpektovať, že z bezpečnostných dôvodov nechcem prezradiť identitu svojich detí,“ napísal Kutcher na Twitteri po tom, ako sa fotky jeho detí a Mily Kunis objavili v tlači bez ich dovolenia.

7. JENNIFER LOPEZ

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

profimedia.sk

​„Rozhodilo ma, keď som ich prichytila pred svojím domom,“ povedala v jednom rozhovore Lopez. „Mám pocit, že hrám s médiami férovo, správam sa k nim vždy milo a poprosila som ich, aby sa držali bokom od mojich detí. Je to neúctivé, ak to nerešpektujú. Nechcem, aby sa takí ľudia motali okolo mojej rodiny.

8. CHRISTINA APPLEGATE

Christina Applegate

Christina Applegate

Pinterest

Chcem, aby moja dcéra žila normálnym životom, aby sa cítila slobodne!“ Vyzvala herečka papaparazzov. „Už chápem, prečo Michael Jackson zakrýval svojim deťom tváre až kým sa oni samy nerozhodli, že sa chcú ukázať verejnosti. Potrebujeme na to zákon! Fotiť deti druhých ľudí je choré! Len si predstavte, že sa hráte so svojím synom alebo dcérou v parku a zrazu vás obkľúčia fotografi a vystrašia vám dieťa,“ rozhorčila sa herečka niekoľkokrát na Twitteri.

Zdielať na

Najčítanejšie