Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Úspešné ženy, ktoré si chytili zajačikov!
Zdielať na
Fenomény

Úspešné ženy, ktoré si chytili zajačikov!

Dnes sa všade píše o francúzskom prezidentskom páre, ale aj v Hollywoode nájdete veľa dvojíc, kde sú partnerky oveľa staršie ako ich partneri a ten rozdiel býva naozaj veľký. Väčšinou sú to slávne a šikovné ženy, ktoré sa za to nehanbia, ale práve naopak sa tým na verejnosti pýšia. Dokážu mať jednoducho všetko, čo chcú :-)

A začneme hádam najznámejšou predstaviteľkou týchto žien - Madonnou, ktorá tých mladších partnerov vystriedala niekoľko...

1. Madonna a Jesus Luz

Vekový rozdiel: 28 rokov

Madonna a Jesus Luz

Madonna a Jesus Luz

profimedia.sk

​S brazílskym modelom Jesusom, ktorý bol od nej o 28 rokov mladší sa stretla počas fotenia. Chodili spolu viac ako rok a údajne sa rozišli preto, že nemali nič spoločného :-)

2. Sam Taylor Johnson a Aaron Taylor Johnson

Vekový rozdiel: 24 rokov

Sam Taylor Johnson aa Aaron Taylor Johnson

Sam Taylor Johnson and Aaron Taylor Johnson

profimedia.sk

​Skutočná priepasť, až 24 okov je aj medzi 50 - ročnou režisérkou Sam Taylor a britským hercom Aaronom Johnsonom. Zoznámili sa počas nakrúcania filmu Nowhere Boy, kde si zahral mladého Johna Lennona a ona tento film režírovala. On mal vtedy 18 a ona 42. Zobrali sa v roku 2012 a majú dve dcéry. Údajne sú do seba stále zamilovaní. Aj keď to mnohým nedáva zmysel, že sa taký mladý chalan zaľúbil do tejto staršej ženy, ona ho vraj zachránila pred sebapoškodzovaním a on si vraj vôbec neuvedomil 24 ročný vekový rozdiel. Sam Taylor je známa najmä ako režisérka filmu 50 odtieňov sivej. S mužom majú dohodu, že berú len jeden projekt za rok, aby sa mohli maximálne venovať svojim deťom. Tak snáď im to ešte dlho vydrží…

3. Jennifer Lopez a Casper Smart

Vekový rozdiel: 18 rokov

Jennifer Lopez a Casper Smart

Jennifer Lopez a Casper Smart

profimedia.sk

48 - ročná ​Jennifer Lopez vystriedala už tiež zopár mladších chlapov. Krátko po tom, ako sa rozviedla s Marcom Anthonym, chodila 5 rokov so svojím tanečníkom Casperom. Pár sa spolu objavoval aj na verejnosti, až pokým sa v roku 2016 nerozišli.

4. Demi Moore a Ashton Kutcher

Vekový rozdiel: 16 rokov

ISIFA

​Keď sa v roku 2005 zobrali, boli hollywoodskym zlatým párom. Niektorí si možno spomínajú na Kutcherov výrok na Twitteri: "Keď vidím svoju ženu, ako mi v bikinách žehlí oblek, milujem Boha!“ Nevydržalo im to však a v roku 2011 ohlásili rozchod. Kutcher je už opäť šťastne ženatý s Milou Kunis, zatiaľ čo Demi Moore si svoj milostný život prísne stráži.

5. Courteney Cox a Johnny McDaid

Vekový rozdiel: 13 rokov

Courteney Cox a Johnny McDaid

Courteney Cox a Johnny McDaid

profimedia.sk

​Po tom, ako sa rozviedla s Davidom Arquetteom, hviezda seriálu Priatelia, našla lásku u frontmana skupiny Snow Patrol, Johnnyhho McDaida a v roku 2014 sa zasnúbili. Nakrátko sa síce rozišli, ale zas sa dali dokopy. V júni tohto roku, 53 -ročná herečka povedala, že by chcela mať so 40-ročným Johnnym dieťa. A dokonca aj vtedy, ak by mala prijať vajíčko od darkyne.

6. Cameron Diaz a Benji Madden

Vekový rozdiel: 6 rokov

Cameron Diaz a Benji Madden

Cameron Diaz a Benji Madden

profimedia.sk

U Cameron a Benjiho to malo rýchly spád a vzali sa 7 mesiacov po tom, ako začali spolu chodiť. Aj po dvoch rokoch manželstva, sú stále zaľúbení. "Bolo to také, ako mi všetci hovorili: Pozrieme sa na seba a vieme, čo si myslí ten druhý,“ povedela herečka v show Andyho Cohena o svojom manželovi. U Cameron to zašlo až tak ďaleko, že sa stiahla z Hollywoodu a maximum času venuje svojmu súkromiu.

7. Eva Mendes a Ryan Gosling

Vekový rozdiel: 7 rokov

Ryan Gosling, Eva Mendes

Ryan Gosling, Eva Mendes

Getty images

Herecká dvojica, Eva Mendes a Ryan Gosling, si svoje súkromie držia v tajnosti. Jedna vec, ktorá však nie je tajná, je ich vekový rozdiel. Dlhoročný pár má dve dcéry - Esmereldu a Amadu Lee. Dodnes sa vlastne nevie, či sa títo dvaja zobrali, alebo spolu len žijú.

Zdielať na

Najčítanejšie