Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Predstava Channinga Tatuma o romantike sa rozhodne vymyká normálu!
Zdielať na

Predstava Channinga Tatuma o romantike sa rozhodne vymyká normálu!

Zdroj: Profimedia

Lámač sŕdc, Channing Tatum (37), v rozhovore pre rádio BBC po prvý raz priznal, akým nezvyčajným spôsobom požiadal svoju manželku, známu moderátorku Jennu Dewan, o ruku.

“Keď som žiadal o ruku svoju priateľku, urobil som niečo veľmi kruté, pretože som si myslel, že to chce urobiť ona. Tak som jej povedal, že sa nikdy v živote nechcem oženiť, aby som ju trošku vyviedol z miery.” Jenna zostala v šoku a rozhodne to pre ňu nebol ten najpríjemnejší moment v živote. Channing pokračuje: ”Povedal som jej, že absolútne neverím na inštitúciu manželstva a že si nemyslím, že by ma niekto k tomu prinútil. Ona sa zložila a začala plakať.” Až vtedy pochopil, že to asi trošku prehnal. “Uvedomil som si, že to nejde tak, ako som si predstavoval, a že by som ju tým pádom mal naozaj požiadať o ruku a radšej skôr, kým nebude neskoro.” Samozrejme, mu to Jenna vrátila, no najskôr mu odpovedala, že je to hanba a nemieni si ho zobrať. Nakoniec to však zobrala s humorom a keď jej dal prsteň, všetko mu napokon odpustila.

Profimedia


Channing a Jenna sú “svoji” od roku 2009 a majú spolu dcéru Everly. O jej pozornosť však sexi herec nezvyčajne musí bojovať“Nikdy som nemusel tak ťažko pracovať, aby som niekoho zaujal. To je, ako by som každý deň žiadal: prosím, prosím, len ma ľúb…” :) Malá Everly teda svojimi populárnymi rodičmi unesená určite nie je a Channing dodáva: ”Najviac ju zaujmem, keď spadnem alebo sa mi niečo stane. Vtedy s nadšením kričí: ešte raz! Ale milujem ju najviac na svete, je to úžasné stvorenie a pre mňa je to celé životná lekcia, vďaka ktorej mám väčšiu pokoru.”

Channing Tatum s manželkou Jennou Dewan a dcérkou Everly

Channing Tatum s manželkou Jennou Dewan a dcérkou Everly

Instagram

​Chunninga Tatuma najnovšie uvidíte v akčnej komédii Logan Lucky: Miliónová lúpež, ktorá príde do našich kín už 31. augusta.

;t=5s

Súvisiace články

Najčítanejšie