Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Herci, ktorí v detstve zažili obrovskú traumu
Zdielať na
Fenomény

Herci, ktorí v detstve zažili obrovskú traumu

Zdroj: profimedia.sk

Celebrity zvyčajne majú život plný lesku a slávy. To však neznamená, že mali ľahkú cestu, kým sa tam dopracovali. Niektorí herci majú za sebou naozaj veľmi smutné detstvo plné týrania, domáceho násilia a dokonca aj vrážd.

1. Charlize Theron

Charlize Theron s rodičmi

Charlize Theron s rodičmi

Juhoafrická herečka vyrastala v domácnosti, kde jej otec – alkoholik týral jej matku. Raz, keď mala 15, prišiel jej otec taký opitý domov, že sa vyhrážal matke zbraňou, že ju zabije. V sebaobrane ho zabila ona.

indoloony

"Prežila som to a som na to hrdá,“ povedala Theron. „Tvrdo som však na tom pracovala a dnes mi to už nenaháňa hrôzu."

2. Dylan McDermott

Dylan McDermott

Dylan McDermott

profimedia.sk

Dylan McDermott, ktorého skutočné meno je Mark Anthony, mal len 5 rokov, keď jeho matku strelili do hlavy a zomrela. Takmer 40 rokov bola jej smrť zahalená tajomstvom. Dylan to síce nevidel, ale počul streľbu. V roku 2011, keď už bol známy najmä vďaka úlohe v seriáli The Practice, znovu otvorili dovtedy nevyriešený prípad a z vraždy jeho matky obvinili jej násilníckeho priateľa Johna Sponzu. Ten bol však v roku 1972 nájdený mŕtvy. „Navždy vás to ovplyvní, povedal herec pre Esquire. „A neviete sa cez to preniesť.“

3. Woody Harrelson

Woody Harrelson

Woody Harrelson

profimedia.sk

​Harrelsonov otec, Charles V Harrelson, opustil rodinu, keď mal herec len zopár rokov. Až keď mal 11 alebo 12, dozvedel sa o temnej stránke svojho otca. “Počúval som rádio a hovorili o Charlesovi V Harrelsonovi, ktorý bol obvinený z vraždy. Sedel som a rozmýšľal, či môže byť ešte iný Charles V Harrelson," povedal herec pre The Guardian. „Keď som si uvedomil, že je to môj otec, bolo to kruté precitnutie.“ Harrelson zistil, že jeho otec bol zabijakom. Dokonca bol podozrivý aj z atentátu na prezidenta J.F. Kennedyho.

4. Leighton Meester

Leighton Meester

Leighton Meester

profimedia.sk

​Hviezda televízneho seriálu The Gossip Girl to mala drsné hneď od narodenia. Mame Constance sa totiž narodila za mrežami, kde si odpykávala trest za pašovanie 600 kilogramov marihuany z Jamajky.  Jej teta, ktorá bola zavretá spolu s ňou, dokonca z väzenia utiekla a stala sa tak prvou ženou v USA, ktorá bola na zozname 15 najhľadanejších osôb. Našťastie, jej mama svoj čin oľutovala a podarilo sa jej s Leighton vychovať úspešnú herečku a speváčku.

5. Kelsey Grammer

 Kelsey Grammer

Kelsey Grammer

Isifa

​Život hviezdy seriálu Frasier je plný vzostupov a pádov, ktoré ho takmer zničili. Najväčšiu stratu utrpel, keď mal 13 a jeho otca nečakane zabil pred ich domom taxikár, ktorý ho vôbec nepoznal. O niekoľko rokov na to, bola zasa jeho sestra jednou z obetí sériového vraha. Táto tragédia ho máta až dodnes.

Zdielať na

Najčítanejšie