Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Neuhádli by ste, čomu sa venuje najstarší syn Robina Williamsa, Zak!
Zdielať na
Fenomény

Neuhádli by ste, čomu sa venuje najstarší syn Robina Williamsa, Zak!

Zdroj: profimedia

Na Robina Williamsa ostalo množstvo pekných spomienok. Prinášal radosť, nádej a najmä smiech. Vďaka tomu, že vedel ľudí rozosmiať, jeho dedičstvo nebude nikdy spochybnené.

Deti hollywoodskych hercov idú často v šľapajách svojich rodičov alebo žijú z ich slávy bez toho, aby museli vôbec pracovať. Na Robinovho syna Zaka neplatí nič z toho, ide však vo filantropických stopách svojho otca. A to takým spôsobom, ktorý by ste nikdy nepovedali. Zak, spolu s väzňom menom "Wall Street", ktorý je odsúdený na doživotie, učia ostatných väzňov v štátnej väznici San Quentin v Kalifornii finančnú gramotnosť.

Robin Williams so synom Zakom

Robin Williams so synom Zakom

heavyeditorial.files.wordpress.com

Po náhlej a tragickej smrti svojho otca, Zak dlho hľadal spôsob, ako sa zaradiť späť do spoločnosti. Začal sa teda obzerať po rôznych rehabilitačných programoch, ktoré sú ponúkané za mrežami.

Zak Williams

Zak Williams

Money.cnn.com

​Zak Williams, ktorý má titul MBA  z Kolumbijskej  univerzity, sa preto spojil s "Wall Streetom" a za mrežami vyučujú ostatných väzňov. O ich hodiny je taký záujem, že veľa chovancov je dokonca na čakacej listine. "To, že trávim čas v San Quentin a snažím sa ľuďom vrátiť zmysel ich životu, pomáha aj mne osobne,“ povedal Williams.

Zak Williams

Zak Williams

Getty

​Zachary “Zak” Pym sa narodil 11. apríla 1983 a je to Williamsov prvorodený syn. Je to taktiež jediné dieťa zo vzťahu s Valerie Velardi. Ich manželstvo sa skončilo preto, že herec mal pomer s istou Michelle Tish Carter. Vyústilo to až do toho, že Valerie podala naňho žalobu za to, že ju nakazil Herpesom Simplex. Prípad nakoniec doriešili mimosúdne a Valerie sa s ním rozviedla v roku 1988. Dnes 34-ročný Zak sa nerád medializuje na rozdiel od jeho nevlastnej setry Zeldy, ktorá je hollywoodskou herečkou. 

Robin Williams s manželkou Marshou a dcérou Zeldou

Robin Williams s manželkou Marshou a dcérou Zeldou

profimedia

​Zaujímavosťou je, že Zelda sa narodila v roku 1989 zo vzťahu Robina Williamsa so Zacharyho opatrovateľkou Marshou, s ktorou sa neskôr aj oženil. Marsha porodila v roku 1991 hercovi aj druhého syna – Codyho Alana.  

Robin Williams s manželkou Marshou a deťmi

Robin Williams s manželkou Marshou a deťmi

profimedia

​Cody Alan sa tiež venuje herectvu. Len v prípade najstaršieho Zaka sa dá teda povedať, že si vybral inú cestu, ktorá ho však zjavne napĺňa.

Zdielať na

Najčítanejšie