Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Prekvapíme vás: 5 hviezd, o ktorých ste netušili, že sú členmi kráľovskej rodiny!
Zdielať na

Prekvapíme vás: 5 hviezd, o ktorých ste netušili, že sú členmi kráľovskej rodiny!

Niektoré z týchto príbehov pripomínajú rozprávku.

Každý si možno predstavuje, aké by to bolo byť súčasťou kráľovskej rodiny. Ukázalo sa, že niekoľko veľmi známych osobností má k tomu bližšie, ako sme si mysleli.

Grace Kelly

​Len málo herečiek sa stalo takým symbolom ako práve Grace Kelly. Keď sa rozhodla pokračovať v hraní napriek nesúhlasu svojich rodičov, čoskoro sa dostala na vrchol hollywoodskej elity. Bolo to najmä vďaka hlavným postavám v hitoch ako Na pravé poludnie, Vražda na objednávku, Okno do dvora a The Country Girl. Za posledne menovaný dostala Oscara v kategórii Najlepšia herečka vo vedľajšej úlohe.

​V príbehu, ktorý však mohol prísť jedine z Hollywoodu, Kelly zavesila svoju kariéru na klinec vo veku 26 rokov a to preto, že spoznala knieža Rainiera III. z Monaka. Rýchlo sa zosobášili, a tak sa z Kelly stala kňažná Monaka!

Sir Christopher Lee

SITA

​Sir Christopher Lee bol mužom mnohých talentov a vášní. Všetci sme ho poznali ako legendu, a to vďaka jeho hlasu a atmosféry, ktoré priniesol do filmov ako Muž so zlatou zbraňou, trilógie Pán prsteňov a samozrejme kultovej snímky Dracula.

Postačí, keď povieme, že tento muž mal naozaj pestrí život a týmto to ešte nekončí. Ukázalo sa, že Lee bol skutočným potomkom Karola Veľkého! Na túto skutočnosť bol veľmi pyšný.

Hilary Duff

SITA/AP Photo/Matt Sayles

​Nie je prekvapujúce, že bývalá Disney hviezda sa stala z roka na rok kráľovnou svetovej pop kultúry. Vyhýbala sa všetkým nástrahám, ktorým podľahli mnohí iní detskí herci. Je však šokujúce, že podľa niektorých genealógov je Hilary "najväčšia kráľovská celebrita v Amerike".

Áno, čítate správne. Ako poznamenal známy genealogista, Hilary je 18. sesternicou kráľovnej Alžbety II. Je to najbližšie, ako má ktokoľvek v Spojených štátoch k panovníkom.

Jessica Chastain

Jessica Chastain

Jessica Chastain

profimedia.sk

​Hollywoodska herečka s početnými, kritikmi uznávanými filmovými rolami, sa stretla s členom aristokratickej rodiny. Zamilovali sa a vzali, čím sa z Jessicy stala aristokratka.

V životnom príbehu, ktorý akoby kopíroval ten od Grace Kelly, Jessica Chastain, hviezda filmov ako 30 minút po polnoci, Purpurový vrch a Marťan, sa nedávno vydala. Jej súčasný manžel, Gian Luca Pasi De Preposulo, je gróf a je členom jednej z najstarších talianskych šľachtických rodín.

Robert Pattinson

Twilight Saga

Tak toto je naozaj zaujímavé. Robert Pattinson známy najmä pre rolu upíra, vystopoval svojich predkov a dostal sa až k vládcovi rumunskej provincie, ku grófovi Vladovi Tepesovi. Pýtate sa, prečo je to také zaujímavé? Nuž, Vlad slúžil ako hlavná inšpirácia pre najznámejšieho upíra v histórii literatúry a poznáme ho najmä pod menom Drakula.

Takže upír z filmovej série Twilight je aj v skutočnom živote spojený s Drakulom!!

Najčítanejšie