Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Najväčšie tragédie v živote: 11 osobností, ktoré prišli o svoje deti!
Zdielať na

Najväčšie tragédie v živote: 11 osobností, ktoré prišli o svoje deti!

Zdroj: Instagram

Život občas dokáže byť veľmi krutý.

Radi by sme si mysleli, že život slávnych a bohatých je dokonalý, ale bohužiaľ nie je to vždy pravda.

Aj celebrity zažívajú osobné tragédie, od rozchodov, cez neúspechy až po to najhoršie, keď stratia vlastné dieťa.

Keanu Reeves

Priateľka Keanu Reevesa, Jennifer Syme, porodila v roku 1999 mŕtvu dcérku Avu Archer Syme-Reeves. O 18 mesiacov na to Syme zomrela pri autonehode.

Instagram

​John Travolta

Syn Johna Travoltu a jeho manželky Kelly Preston, Jett, zomrel v roku 2009, keď mal len 16 rokov po komplikovanom epileptickom záchvate.

Facebook/John Travolta

​Mike Tyson

Tysonova štvorročná dcéra, Exodus, zomrela v roku 2009 na náhodné udusenie sa. Jej sedemročný brat Miguel ju našiel zapletenú v šnúre od bežiaceho pásu.

ISIFA

​O. J. Simpson

Dcéra O.J. Simpsona, Aaren, sa utopila v rodinnom bazéne tesne pred svojimi druhými narodeninami v roku 1979.

SITA

​Bill Cosby

Jediný syn Billa Cosbyho a jeho manželky Camillie Olivie - Ennis Cosby zomrel v roku 1997, keď mal len 27 rokov. Postrelili ho, keď vymieňal pneumatiku pri krajnici cesty.

SITA

​Pierce Brosnan

Nevlastná dcéra Pierce Brosnana, Charlotte Harris, zomrela na rakovinu vaječníkov vo veku 41 rokov. Pierce vychovával Charlottu ako svoju vlastnú po tom, ako jeho manželka - Cassandra Harris, zomrela tiež na rakovinu vaječníkov.

SITA

​Sylvester Stallone

Syn Sylvestra Stalloneho, Sage, zomrel na infarkt v roku 2012 vo veku 36 rokov. Podľa lekárskej správy to spôsobila ischemická choroba srdca.

joj.sk

​Anna Nicole Smith

Syn Anny Nicole Smith, Daniel, zomrel vo veku 20 rokov pre smrtiacu kombináciu antidepresív a heroínu. Stalo sa to v roku 2006, len šesť mesiacov predtým, než samotná Anna Nicole zomrela na predávkovanie drogami.

Profimedia.sk

​Charlie Chaplin

Charlie Chaplin stratil dvoch synov. Jeho prvé dieťa, Norman Spencer Chaplin, zomrelo len tri dni po narodení. Ďalší syn, Charlie Chaplin, Jr., zomrel vo veku 42 rokov na pľúcnu embóliu.

profimedia.sk

Paul Newman

​Syn Paula Newmana, Scott, zomrel v roku 1978 vo veku 28 rokov. Omylom sa predávkoval liekmi proti bolesti, ktoré užíval po tom, ako sa zranil pri motocyklovej nehode.

profimedia.sk

​Marlon Brando

Dcéra Marlona Brando, Cheyenne, sa obesila v roku 1995, keď mala 25 rokov.

marlon brando

marlon brando

joj.sk

Najčítanejšie