Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Neuveríte! 9 celebrít, ktoré si zahrali v známych filmoch a vy ste si to nevšimli!
Zdielať na
Fenomény

Neuveríte! 9 celebrít, ktoré si zahrali v známych filmoch a vy ste si to nevšimli!

Niektorí režiséri majú "úchylku", že do svojich filmov obsadzujú celebrity do miniatúrnych úloh. V takýchto cameo vystúpeniach sa tak objavili Madonna, Michael Jackson aj David Beckham.

1. DAVID BECKHAM

David Beckham

David Beckham

Daily Express

Slávny futbalista sa objavil na chvíľu vo filme Krycie meno U.N.C.L.E. Bývalý sovietsky agent, ktorý mal hnedé fúzy a okuliare s hrubými rámami bol samotný sex symbol. Skôr ho už jeho fanúšikovia evidujú z nedávneho filmu Kráľ Artuš: Legenda o meči, kde si zahral jedného z bojovníkov. Jeho scéna však trvala len 30 sekúnd.

2. MADONNA

Madonna

Madonna

Den of Geek

​Madonna nahrala titulnú pesničku k bondovke z roku 2002 Dnes neumieraj, ale zároveň sa v tomto filme aj objavila. Za tento film dostala Zlatú malinu za najhoršiu herečku. Zahrala si tu inštruktorku šermu.

3. DANIEL CRAIG

Daniel Craig

Daniel Craig

Business Insider

​Verili by ste, že Daniel Craig si zahral v Star Wars? Áno, je to pravda. Zahral si jedného z týchto vojakov vo Hviezdnych vojnách: Sila sa prebúdza.

4. CAMERON DIAZ

Cameron Diaz

Cameron Diaz

TopBuzz

​Veľa ľudí, ktorí sledovali Minority Report, si nevšimli, že vo filme hrala aj táto slávna herečka. Cameron Diaz sa objavila v jednej scéne. Respektíve, len polka jej hlavy :-) 

5. BRAD PITT A MATT DAMON

Brad Pitt a Matt Damon

Brad Pitt a Matt Damon

EMGN

​Títo dvaja herci sa objavili vo filme Milujte svojho zabijaka z roku 2002. Neboli tam však dostatočne dlho, aby ste ich stihli zaregistrovať. Najprv boli celí rozmazaní a potom kamera prešla naprieč ich tvárami. Niektorí ľudia tvrdia, že je to jedno z najväčších cameo vystúpení v americkom filme.

6. HARRISON FORD

Harrison Ford

Harrison Ford

TopBuzz

​V E.T. mimozemšťanovi si Harrison Ford zahral riaditeľa v Elliotovej škole. Režisér Steven Spielberg je známy tým, že do svojich filmov angažuje do miniatúrnych úloh slávnych hercov. Nechcel, aby Ford odvrátil pozornosť divákov od príbehu a jediné, čo teda môžete v tomto filme vidieť, je jeho chrbát. 

7. STEPHANIE MEYER

Stephanie Meyer

Stephanie Meyer

The Cheat Sheet

​Milujete ju alebo nenávidíte! Hovoríme o ságe Twilight. Keď ste však boli pohrúžení do lásky Belly a Edwarda, asi vám ušla autorka trilógie, ako si vo filme píše na notebooku.

8. BILL MURRAY

Bill Murray

Bill Murray

Empire

​V pokračovaní komédie Blbý a blbší by nikto neuhádol, že Harryho novým susedom bol herec Bill Murray. Bol nespoznateľný, pretože sa objavil v žltom ochrannom odeve.

9. MICHAEL JACKSON

Len málo ľudí si všimlo, že Kráľ Popu sa objavil v pokračovaní Muži v čiernom. Zahral sí úlohu agenta M.

Zdielať na

Najčítanejšie