Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Pozor! Na scénu prichádza nová Olsenka a prezradila kopu informácií zo svojho súkromia!
Zdielať na

Pozor! Na scénu prichádza nová Olsenka a prezradila kopu informácií zo svojho súkromia!

Prehovorila o svojich notoricky málovravných sestrách Mary-Kate a Ashley, svojich úzkostiach aj materstve.

Niet pochýb o tom, že Elizabeth Olsen si buduje svoju kariéru. Len tento rok jej vyšli tri filmy. No hneď ako príde na správne nasmerovanie vo filmovom priemysle, hviezda snímky Wind River sa vždy môže obrátiť na svoje staršie a skúsenejšie sestry Mary-Kate a Ashley.
Známe dvojičky si strážia svoje súkromie a s médiami sa rozprávajú len veľmi výnimočne. Niet sa preto čo čudovať, že 28-ročná Elizabeth sa správa podobne.

profimedia

Najmladšia "Olsenka" prezradila, že spočiatku si neuvedomovala, čo na verejnosti hovorí a aké to môže mať dôsledky: "Nezaujímala som sa o to, o čom hovorím v rozhovoroch, pretože som predpokladala, že to aj tak nebude nikto čítať."

Preto museli Mary-Kate a Ashley dať svojej mladšej sestre lekciu o komunikácii s novinármi: "Viete, aj keď si nemyslím, že by niekto čítal článok o mne, aj tak by mohol niekto vytiahnuť môj citát a použiť ho v inom kontexte. Všetko je to súčasťou toho, že dúfate, že vás niekto bude správne citovať a vykreslí to, kým naozaj ste, akú prácu robíte a podobne. Moje sestry sú známe tým, že radšej rozhovory vôbec nedávajú."

Aj keď ju sestry poučili, Elizabeth sa zvykne trápiť: "Stále kvôli tomu trpím úzkosťou. Večer, keď prídem domov, premýšľam, či som nepovedala niečo hlúpe a či si nemyslia o mne, že som šialená... Už si nad tým nechcem lámať hlavu."

A na rozdiel od niektorých žien, 28-ročná herečka sa naozaj teší na to, keď bude mať 30: "Myslím si, že pre ženu je najlepšie obdobie po tridsiatke. Čo sa mi na tom páči je to, že keď starnete a získavate skúsenosti, stojíte pevnejšie na zemi. Nemôžem sa toho dočkať!"

Elizabeth Olsen

Elizabeth Olsen

profimedia.sk

​Tiež sa už pripravuje na budúcnosť. Len nedávno si kúpila svoj prvý dom, ktorý momentálne renovuje: "Je to také kreatívne, zábavné a stimulujúce!"

Avšak najviac sa teší na materstvo: "Pri kúpe domu som si povedala, že malá izba na poschodí by bola vhodná pre dieťa. Neviem, kedy a ako sa to stane, ale už myslím na to, ako tu budem raz vychovávať svoje deti."

Elizabeth Olsen môžete momentálne vidieť v kinách v napínavom thrilleri Wind River.

profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie