Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Neuveríte vlastným očiam! 5 hercov a ich konšpirácie, ktorým skutočne veria!
Zdielať na

Neuveríte vlastným očiam! 5 hercov a ich konšpirácie, ktorým skutočne veria!

Máte aj vy svoje vlastné?

Všetci máme rôzne teórie, ktorým veríme, aj napriek tomu, že pravdepodobne nie sú pravdivé. Duchovia, mimozemšťania, zombie, alebo čokoľvek iné...

Známi herci nie sú iní a tiež sa niekedy pohrávajú so svojou mysľou.

1. Woody Harrelson

Woody Harrelson

Woody Harrelson

profimedia.sk

Woody je považovaný za jedného z najinformovanejších ľudí v Hollywoode, ktorý je známy svojimi stykmi s niektorými veľmi vplyvnými ľuďmi. To je dôvod, prečo sa jeho teórie často zakladajú na skutočnostiach. Woody potvrdzuje oficiálnu verziu o 11. septembri, neverí na atentát na Kennedyho a verí, že tajné spoločnosti vytvorili elitársku vládu, akou sú ilumináti.

2. Jenny McCarthy

isifa

Podľa Jenny, očkovanie môže spôsobiť autizmus. U jej syna sa vyvinulo takéto postihnutie a verí, že to vyvolali vakcíny. Tvrdí, že je to všetko súčasť niekoľkomiliardového priemyslu, ktorého cieľom je získať čo najviac peňazí od amerických občanov.

3. Marion Cotillard

Marion Cotillard

Marion Cotillard

profimedia.sk

​Herečka verí v jednu z najčastejších sprisahaní sveta - pristátie na mesiaci bolo podľa nej falošné: "Naozaj sme boli na mesiaci? Videla som o tejto téme mnoho dokumentov a pochybujem o tom. Každopádne neverím všetkému."

Marion tiež verí, že 11. september bol úplný podvod. Myslí si, že majitelia týchto stavieb, nechceli vynaložiť peniaze na prestavbu zastaraných budov: "Videli ste, že by iné výškové budovy, zasiahnuté pádom lietadla, takto zhoreli? V Španielsku takáto stavba horela 24 hodín a nezrútila sa. A v New Yorku za pár minút zľahla popolom."

4. Bruce Willis

Profimedia

Herec známy predovšetkým zo série Smrtonosná pasca neverí, že Lee Harvey Oswald zavraždil Johna F. Kennedyho, aspoň nie sám: "Stále nechytili muža, ktorý zabil Kennedyho. Možno ma zabijú za to, že som to povedal, ale som si istý, že títo chlapci sú v nejakej forme stále pri moci. Celá vláda Spojených štátov s nimi spolupracovala."

5. Mark Ruffalo

profimedia.sk

Hoci nepopiera, že išlo o závažnú udalosť, Mark Ruffalo neverí oficiálnemu príbehu okolo 11. septembra: "Mätie ma akým spôsobom padli všetky tri budovy a moja prvá reakcia na to bola, že budovy predsa takto nepadajú. Trochu som skúmal a zistil som, že v skutočnosti sa vyšetrovali okolnosti od okamihu, keď lietadlá trafili do budov, do chvíle, kým spadli. Nič predtým ani po tom. Takéto vyšetrovanie je úplne nelogické. Ak chcete spraviť vyšetrovanie trestného činu, musíte nájsť motív. Nikto z nás nevie, čo sa stalo, ale som za opätovné otvorenie tohto vyšetrovania. Kde sú peniaze? Sledujte peniaze, chlapci!"

Ktorá konšpiračná teória by mohla byť podľa vás pravdivá?

Najčítanejšie