Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Neuveríte: Aké nehorázne požiadavky majú celebrity vo svojich zmluvách?
Zdielať na

Neuveríte: Aké nehorázne požiadavky majú celebrity vo svojich zmluvách?

Byť hviezdou znamená, že dostanete presne to, čo chcete, ale kým väčšina z nás by bola spokojná s peknou šatňou a nejakým občerstvením, skutočné celebrity sú veľmi náročné.

Tu je zopár najčudnejších požiadaviek, ktoré si dali do svojich zmlúv:

Will Ferell

profimedia.sk

Počas komediálnej promo akcie filmu Dementi z palubovky,  herec odhalil divu, ktorá sa v ňom ukrýva s niekoľkými špeciálnymi požiadavkami. Žiadal trojkolesový elektrický skúter, slúchadlový mikrofón, aký mala Janet Jackson, "dúhu na kolesách", rozkladacie schody a umelé stromy všade, kde sa dá.

Clint Eastwood

SITA

​Legendárny herec mal pri natáčaní filmu The Outlaw Josey Wales dve požiadavky. Prvá bola, aby jeho priateľka Sondra Locke mala tiež rolu vo filme. Druhou bolo, aby on sám nahradil Phillipa Kaufmana, režiséra snímky. Vtedy vznikol pojem "pravidlo Eastwooda", ktorý používajú filmové štúdiá dodnes: režisér nikdy nebude nahradený filmovou hviezdou alebo producentom.

Zrejme náš obľúbený herec vie byť veľmi náročný...

Cher

ISIFA

Navždy diva. Speváčka a herečka v skutočnosti vo svojej šatni nepotrebuje toho až tak veľa. Vyžaduje len, aby jej koncertné haly poskytli extra priestor na uschovanie všetkých jej drahých parochní, z ktorých väčšina je vyrobená zo skutočných ľudských vlasov.

Jennifer Lopez

GettyImages.com

​Jenny sa nebojí vložiť do podmienok svojich zmlúv svoju najväčšiu posadnutosť, a to, aby v jej šatni bolo minimum farieb. Podľa nej sú rozptyľujúce. Trvá len na bielych kvetoch, bielych tabuľkách, bielych závesoch, bielych sviečky a bielej pohovke.

Lindsay Lohan

isifa

​Keď sa hviezda večierkov rozišla s ruským miliardárom Egorom Tarabasovom, ruská moderátorka talk show dúfala, že sa s ňou porozpráva o tom, čo sa stalo. Ale zoznam požiadaviek, ktorý jej Lindsay poslala ju šokoval. Očakávala súkromné lietadlo s osobným salónom na palube, vrátane kaderníka, vizážistky a manikérky, ako aj ruské vízum na jeden rok, kráľovský apartmán v hoteli Ritz-Carlton a stretnutie s ruským prezidentom Vladimírom Putinom.

Zdieľajte tieto neuveriteľné poźiadavky s niekým, koho poznáte!

Najčítanejšie