Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Angelina Jolie si myslela, že spoločné nakrúcanie s Bradom Pittom pomôže ich manželstvu
Zdielať na

Angelina Jolie si myslela, že spoločné nakrúcanie s Bradom Pittom pomôže ich manželstvu

Zdroj: Reprofoto/TMZ.com

"Myslela som si, že to bude dobrý spôsob, ako komunikovať."

V roku 2015 sa ešte manželia Angelina Jolie a Brad Pitt stretli pred kamerou v autorskom filme "Pri mori", kde si zahrali manželský pár, ktorý sa zmieta v problémoch. Paradoxne, nakrúcalo sa v čase ich svadby. Žartovne nazývali tento projekt "pracovné medové týždne", pretože vznikal na Malte.

Isifa

Hoci ich herecké výkony boli presvedčivé, Angelina v tom čase tvrdila, že ich manželstvo nemá s tým filmovým nič spoločné: "Uisťujem divákov, že ak by naše manželstvo bolo takéto, nikdy by sme nemohli natočiť tento film. Sme stabilný pár a nemáme takéto problémy. "

Teraz, keď sa obzrie dozadu, konštatuje, že počas nakrúcania bolo cítiť určitú ťažobu. Film vraj nie je priamou príčinou ich chaotického, verejného rozvodu, ale dúfala, že im práve pomôže: "Malo nám to prospieť. Aby som bola úprimná, chcela som s ním spolupracovať, pretože sme sa už stretli na filme Pán a pani Smithovci a išlo nám to dobre. Aj keď to bola pre nás veľká výzva, dozreli sme a chcela som, aby sme spolu robili niečo seriózne a tiež som ho chcela vidieť, ako hrá takýto typ postavy."

"Myslela som si, že to bude dobrý spôsob, ako komunikovať. A myslím si, že istým spôsobom to bolo nápomocné a že sme sa aj veľa o sebe dozvedeli. No tiež tu vznikali ťažké momenty, ktoré neboli pre film. Bolo to niečo, čo sme v tej dobe riešili, veci sa dejú z rôznych dôvodov. Prečo som napísala túto konkrétnu vetu do scenára? Prečo sme sa tak cítili počas nakrúcania? Nie som si istá."

Reprofoto/Hollywood Reporter

​Nakrúcanie filmu Pri mori (By the sea) ovplyvnili aj ďalšie udalosti v živote herečky. V priebehu tohto obdobia jej zomrela matka, podstúpila dvojitú mastektómiu a bojovala proti rakovine vaječníkov: "Umelecké dielo môže byť niečím, čo vám pomôže uzdraviť sa, ale vie byť aj veľmi náročným. Som šťastná, že sme urobili tento film, pretože sme spolu niečo preskúmali. Nech to bolo akékoľvek a aj napriek tomu, že to isté veci nevyriešilo, spolu sme dospeli k niečomu, k čomu sme mali dospieť."

TRAILER PRI MORI

Angelina a Brad majú spolu šesť detí: Maddoxa, Paxa, Zaharu, Shiloh, Vivienne a Knoxa.

Najčítanejšie