Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zaspomínajme si: Toto sú hviezdne svadby v roku 2017!
Zdielať na

Zaspomínajme si: Toto sú hviezdne svadby v roku 2017!

Gratulujeme všetkým párom, ktoré sa postavili pred oltár.

Lisa Bonet a Jason Momoa

profimedia

​Herec známy z populárneho seriálu Hra o tróny si túto jeseň po viac ako desiatich rokoch chodenia vzal svoju priateľkou Lisu Bonet. Pár má spolu dve deti, vo veku 10 a 8 rokov. Svadba bola skromná, prítomní boli len rodina a priatelia. Jason povedal, že si želá, aby ostala tajomstvom, no napriek tomu, vyšla táto informácia na povrch. Tiež povedal, že ich svadba je skôr ceremóniou ich lásky, než oficialitou - herec hovoril o Lise ako o jeho manželke počas celého ich chodenia.

Alicia Vikander a Michael Fassbender

Reuters

Oscarová víťazka Alicia Vikander si vzala nominanta na Oscara - Michaela Fassbendera v októbri na Ibize. Pár, ktorí sa vzal na pláži, sa prvýkrát stretol v roku 2014. Obaja odvtedy udržiavali svoj vzťah v súkromí; do dnešného dňa sa objavujú spolu na červenom koberci len zriedkavo.

Julia Stiles a Preston J. Cook

profimedia.sk

Hviezda filmu ​Desať vecí, ktoré na tebe nenávidím sa vydala za Prestona Cooka na pláži v Seattli za prítomnosti rodiny a priateľov. Pár, ktorému sa narodil 20. októbra syn Strummer, oznámil svoju svadbu cez Instagram s vtipným popisom, "Kto by nemal rád brokovnicovú svadbu ?!" Pár sa zasnúbil na Štedrý deň v roku 2015, potom čo sa zoznámil počas nakrúcania filmu Go With Me, kde Preston pracoval ako kameraman.

Kate Mara a Jamie Bell

Instagram

​Kate Mara a Jamie Bell sa stretli pri natáčaní filmu Fantastická štvorka a svadbu mali tento rok v júli. Pár oznámil svoj sobáš  uverejnením fotografie na Instagrame. 

Jessica Chastain a Gian Luca Passi de Preposulo

profimedia.sk

Jessica Chastain sa vydala za Giana po piatich rokoch chodenia. Zatiaľ čo zoznam hostí zostal krátky a detaily o svadbe boli súkromné, pár pozval aj niekoľko áčkových herečiek, ako napríklad Anne Hathaway.

Jim Parsons a Todd Spiewak

https://www.instagram.com/therealjimparsons/

Ocenený herec seriálu Teória veľkého tresku sa oženil so svojou dlhoročnou láskou Todom Spiewakom 13. mája 2017 - na ich 14. výročie. Jim oznámil svoju svadbu fanúšikom na svojom Instagrame s komentárom: "Stretol som sa s týmto mužom pred 14 rokmi a dnešok bol pre mňa tá najlepšia vec, ktorá sa mi stala."

Amanda Seyfried a Thomas Sadoski

https://www.instagram.com/mingey/

Amanda a Thomas sa vzali počas tajného obradu v marci tesne predtým, ako privítali na svet svoje prvé dieťa, dcérku. To, že svoju svadbu tajili, nebolo prekvapujúce, pretože pár je známy tým, že na verejnosti nehovorí o svojich súkromných veciach. Do dnešného dňa neprezradili ani meno svojej dcéry.

Samira Wiley a Lauren Morelli

https://www.instagram.com/whododatlikedat/

Herečka z obľúbeného seriálu ​Oranžová je nová čierna, Samira Wiley a spisovateľka Lauren Morelli mali svadbu 25. marca po viac ako dvoch rokoch chodenia. Nevesty spolu kráčali uličkou v Palm Springs. Lauren už raz bola vydatá za muža, ale v rozhovore pre jeden časopis vysvetlila, že ju Samira podporovala pri rozvode a v tom čase sa do seba zaľúbili.

Alison Brie a Dave Franco

profimedia.sk

Títo dvaja herci sa stretli v roku 2011 a tento rok sa po šiestich rokoch chodenia usadili. Pár, ktorý oznámil svoje zasnúbenie v auguste roku 2015, mlčal o podrobnostiach svojej svadby, ale napriek tomu Alsion prezradila, ako sa dostali k téme manželstva. "Nie som veľmi orientovaná na svadbu. Manželstvo ma nikdy nezaujímalo, myslím si, že som sa veľmi sústredila na svoju prácu. No ja som sa do Davea naozaj zamilovala a rada by som s ním aj zostarla."

Najčítanejšie