Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hugh Laurie má šľachetné srdce: Neuveríte, čo urobil!
Zdielať na
Fenomény

Hugh Laurie má šľachetné srdce: Neuveríte, čo urobil!

Zdroj: profimedia

Hugh Laurie je ako Santa!

Hugh Laurie je známy tým, že často stvárňuje problémové postavy. Hádam najviac ho poznáme vďaka postave Doktora Housea. V tomto seriáli účinkoval od roku 2004 do 2012 a v každom dieli ste boli svedkami jeho depresií a závislostí ( a samozrejme, sarkastického humoru).

Hugh Laurie

Hugh Laurie

FLI Institute

​Pokým sa tento seriál nakrúcal, Hugh Laurie žil v Los Angeles a jeho žena a deti boli v tom čase v Británii. Ku koncu nakrúcania sa priznal, že toho mal už naozaj plné zuby.

Hugh Laurie

Hugh Laurie

profimedia

"Prežíval som naozaj ťažké chvíle, keď som mal pocit, že niet úniku. Tým, že mám presbyteriánsku výchovu, nedokážem nikdy meškať alebo vynechať čo i len jeden natačací deň. Nikdy by ste sa odo mňa nedočkali telefonátu s tým, že neprídem, lebo mám chrípku. No niekedy som sa pristihol pri myšlienke, čo keby som mal cestou do štúdia nehodu a pár dní by som sa musel zotavovať. To by bolo super!“ Spomína Hugh Laurie.

To, že máva depresívne myšlienky však neznamená, že by bol zlým človekom, práve naopak! V skutočnosti je niekým ako Santa. Dni pred Vianocami sú stresujúce a nie to ešte, keď si robíte starosti, že vaše darčeky sa dostali na zlú adresu. A práve s týmto sa rozhodol pomôcť Hugh Laurie. Zle doručené balíky sa snaží poslať ich skutočným majiteľom.

Bolo by jednoduché poslať balíky späť poštou, Hugh Laurie by však chcel vedieť, či sa darčeky dostali aj k správnemu adresátovi. O tom však zatiaľ spätnú väzbu nemá. No v Kinosále veríme, že sa to raz dozvie! :-)

Zdielať na

Najčítanejšie