Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Toto vás prekvapí! Herci kultového seriálu Kosti prezradili, koľko zarobili za toto angažmá
Zdielať na

Toto vás prekvapí! Herci kultového seriálu Kosti prezradili, koľko zarobili za toto angažmá

Zdroj: Profimedia

Viete si tipnúť, koľko dostali za jednu epizódu?

Ubehlo až 12 sezón seriálu Kosti a bola to jedna z najlepších kriminálnych drám. Kombinácia humoru, romantiky a napätia spôsobila, že divákov bavilo sledovanie tohto seriálu z týždňa na týždeň. Súčasťou toho je aj fakt, že sme z obrazovky cítili, ako sa majú herci veľmi radi. Možno ste ani nevedeli, že pôvodne doktorku Brennanovú mala hrať celkom iná herečka, ale keď tvorca Hart Hanson videl, ako Emily Deschanel funguje po boku Davida Boreanaza (Booth), okamžite zmenil názor.

Po 12 sezónach sme sa zamysleli nad tým, aký honorár si herci za toto obdobie zarobili.

Eric Millegan

Eric Millegan

Eric Millegan

Fox

​Dr. Zack Addy sa objavil len v troch sezónach seriálu, ale stal sa jednou z najobľúbenejších postáv. Millegan opustil show po tom, čo sa jeho postava zbláznila, pretože bola súčasťou vražedného kultu. Herec mal niekoľko televíznych a filmových rolí, plus zaznamenal aj úspech na Broadwayi.

Čistý zárobok: 750 000 dolárov

Tamara Taylor

​Vedeli ste, že doktorku Camille Saroyan mali v druhej sezóne zabiť? Jej postava bola pôvodne určená ako hosťujúca a mala zomrieť po tom, čo ju v druhej sezóne otrávili. Avšak fanúšikovia si ju natoľko obľúbili, že ju producenti zmenili za hlavnú postavu.

Čistý zárobok: 4 milióny dolárov

T.J. Thyne

T.J. Thyne (entomológ Dr. Jack Hodgins)

T.J. Thyne (entomológ Dr. Jack Hodgins)

T.J. Thyne (entomológ Dr. Jack Hodgins)

​Sarkastický a pôvabný doktor Jack Hodgins bol od začiatku hlavnou postavou. Až do siedmej sezóny zarábal spolu s ďalšími hviezdami okolo 30 000 dolárov za jednu epizódu. Za siedmu sezónu dostali vyplatenú sumu, ktorá im vyniesla okolo 60 000 dolárov za jednu epizódu!

Čistý zárobok: 10 miliónov dolárov

Michaela Conlin

Michaela Conlin (forenzná umelkyňa Angela Montenegrová)

Michaela Conlin (forenzná umelkyňa Angela Montenegrová)

Michaela Conlin (forenzná umelkyňa Angela Montenegrová)

​Angela Montenegro bola najväčším fanúšikom páru Booth a Brennanová, a to je pravdepodobne dôvod, prečo sa na ňu diváci tak naviazali. Počas všetkých 12 sezón bola rozumom v miestnosti plnej vedcov. V iných filmoch mala len menšie role. Kosti jej priniesli najväčší úspech.

Čistý zárobok: 4 milióny dolárov

John Francis Daley

joj.sk

Aj keď prišiel na scénu až v tretej sezóne, Dr. Lance Sweets sa stal pravdepodobne najpopulárnejšou postavou seriálu Kosti. Humor, ktorý priniesol, bol bezkonkurenčný a jeho náhla smrť na začiatku desiatej sezóny zanechala vo fanúšikoch trpkú chuť: "Naozaj som cítil, že som stratil kúsok seba samého. Súcitil som s ním, bol to veľmi dobrý človek... Zažil toho mnoho a vidieť ho,  ako zomrie tak krutým spôsobom, bolo šokujúce."

Daley dostal ponuku na režírovanie jedného projektu, a preto požiadal o voľno. Tvorcovia však cítili, že nemôžu jeho postavu nechať odísť a vrátiť sa a tak ju radšej zabili. "Bola to určite obeť", prezradil Daley.

Čistý zárobok: 5 miliónov dolárov

Emily Deschanel

Profimedia

Seriál Kosti je bezpochyby najväčším hitom Emily Deschanel. Jej úloha dr. Temperance Brennanovej predstavila divákom silnú, inteligentnú a nezávislú ženu, ktorej kariéra bola jej hlavnou prioritou. Postupom času sme sledovali, ako sa Brennanová rozvíjala a menila, pričom si udržala logické myslenie. Vďaka vzťahu s Boothom sa fanúšikovia do nej ešte viac zaľúbili. Deschanel sa stala aj koproducentkou a režisérkou tohto seriálu.

Čistý zárobok: 30 miliónov dolárov

David Boreanaz

joj.sk

Agent Seeley Booth bol pre mnohých perfektnou kombináciou láskyplnej, ochranárskej, dramatickej a dobre vyzerajúcej postavy. Vždy mal na všetko odpoveď a pokiaľ nie, vždy sa vynašiel. Jeho tvrdohlavý charakter by ho mohol dostať do problémov, ale časom sa stal rodinným mužom. Boreanaz, samozrejme, nebol v tomto priemysle žiadnym nováčikom. Bol súčasťou seriálu Buffy, premožiteľka upírov a len jeden rok po skončení šou Angel sa stal agentom Seeleyom Boothom. Rovnako ako Deschanel, Boreanaz prevzal úlohu režiséra a producenta niekoľkých epizód. Údajne, on aj Deschanel získali v celej sérii obrovské honoráre, 250 000 eur za jednu epizódu.

Čistý zárobok: 30 miliónov dolárov

Najčítanejšie