Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Ako dnes vyzerajú detskí hrdinovia z vianočnej komédie Láska nebeská? Budete prekvapení!
Zdielať na
Fenomény

Ako dnes vyzerajú detskí hrdinovia z vianočnej komédie Láska nebeská? Budete prekvapení!

Zdroj: Alamy Stock Photo

Láska nebeská je pre mnohých najobľúbenejší vianočný film. Detskí hrdinovia sa však poriadne zmenili, ako napríklad Joanna, ktorá bola tajnou láskou malého Sama.

Ak potrebujete malé osvieženie, a zorientovať sa v mnohých príbehoch Lásky nebeskej,  Sam (Thomas Brodie-Sangster) hrá nevlastného syna Daniela (Liam Neeson), ktorého žena zomrela. Sam je nešťastný až pokým nestretne v škole Joannu (Olivia Olson). Do svojej spolužiačky z Ameriky sa beznádejne zamiluje a učí sa hrať na bubny, aby na vianočnom koncerte získal jej srdce.

Joannina interpretácia pesničky “All I Want for Christmas Is You,” vyrazila všetkým dych. Treba podotknúť, že Olivia Olson mala v čase nakrúcania len 11 rokov.

Odkedy mal film v roku 2003 premiéru, o Olivii sme takmer nič nepočuli. Ukázalo sa však, že 25-ročná herečka sa poriadne zmenila a je z nej krásna žena!

Olivia Olson

Olivia Olson

Universal

​Nevenuje sa však až tak herectvu, ale zamerala sa skôr na spievanie. 

https://www.instagram.com/p/BcipDN5lfAE/?taken-by=oliviaroseolson

https://www.instagram.com/p/BSC2gyIlDa_/?taken-by=oliviaroseolson

Thomas Brodie-Sangster, sa na rozdiel od nej, herectvu venuje aktívne a uvidíme ho napríklad aj v ďalšom pokračovaní filmu Labyrint, tentoraz s podtitulom Smrteľná liečba.

Labyrint

Labyrint

Zdielať na

Najčítanejšie