Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ktoré filmy v roku 2017 boli najhoršie? 10 snímok, ktoré kritici absolútne potopili!
Zdielať na

Ktoré filmy v roku 2017 boli najhoršie? 10 snímok, ktoré kritici absolútne potopili!

Zdroj: https://www.popsugar.com/entertainment/photo-gallery/44353473/image/44353534/Daddy-Home-2

Aký je váš názor?

Snehuliak

Snehuliak

Snehuliak

cinemart.sk

Pre mnohých kritikov by skutočné omrzliny boli zábavnejšie ako sledovanie filmu Snehuliak. Režisér Tomas Alfredson si vzal pod taktovku román spisovateľa Jo Nesboa. Sleduje v ňom detektíva, ktorý sa pokúša vyriešiť sériu vrážd a na mieste činu nachádza snehuliaka. Alfredson tvrdí, že je to tým, že nemohol natočiť všetko podľa scenára. Wow.

Pätdesiat odtieňov temnoty

50 odtieňov slobody

50 odtieňov slobody

Universal

​Jediná dobrá vec týkajúca sa tejto série - ktorú jeden kritik označil ako "zmiernený erotický štýl" - je tá, že ďalej dokazuje, ako prekliato očarujúca je Dakota Johnson. Nanešťastie, Päťdesiatich odtieňov temnoty potrebuje oveľa viac ako jej čaro.

Múmia

Múmia

Múmia

cinemart.sk

​Tom Cruise sa pokúsil oprášiť pôvodnú úspešnú trilógiu múmie od Brendana Frasera, no celkom zlyhal. Tento scenár mal pravdepodobne zostať zamknutý v krypte.

Emoji Film

Emoji film

Emoji film

Itafilm

Kto si naozaj myslel, že film o emoji sa môže stať hitom? Reportérka Megan Garber to najlepšie sumarizovala slovami: "Tento film je nielen kritickým skokom, ale aj metaforou na Hollywood, ktorý sa snaží nájsť hranicu medzi vecami, ktoré diváci milujú a nenávidia."

Suburbicon: Temné predmestie

Matt Damon, Suburbicon

Matt Damon, Suburbicon

Magic Box Slovakia

Sociálna satira Georga Clooneyho, Suburbicon, rozpráva o rasizme 50. rokov a zároveň o zatĺkaní vraždy na predmestí jedného amerického predmestia. Toto vyváženie tém sa však ukázalo ako príliš náročné na to, aby ho spracoval iba jeden film.

Ocko je doma 2

https://www.popsugar.com/entertainment/photo-gallery/44353473/image/44353534/Daddy-Home-2

​​Už skutočnosť, že sa v tejto komédii objavil aj Mel Gibson, ktorý už dávno nerobí dobré meno svojim filmom, by bolo dosť. Ale to, že v tejto rodinnej snímke chýbajú akékoľvek smiešné okamihy, z nej spravili pre väčšinu kritikov jeden z najhorších pokusov tohto roka.

Piráti Karibiku: Salazarova pomsta

Piráti Karibiku Salazarova pomsta

Piráti Karibiku Salazarova pomsta

saturn entertainment

Koľkokrát sa ešte musíme pozerať na Jacka Sparrowa, ako sa opäť opito kolíše zo strany na stranu? Je tu však nádej, že Salazarova pomsta je zároveň poslednou plavbou tejto Disneyho pirátskej franšízy.

Kráľ Artuš: Legenda o meči

Kráľ Artuš

Kráľ Artuš

Continental film

Charlie Hunnam v stredovekých princovských nohaviciach by mal stačiť na to, aby z filmu Guya Ritchieho spravil naozajstnú legendu kráľa Artuša. No žiaľ, veľké skoky k záveru príbehu spôsobili, že sa tvorcovia odklonili od klasického príbehu.

The Circle

https://www.popsugar.com/entertainment/photo-gallery/44353473/image/44353654/Circle

Po úspechu s filmovou adaptáciou rozprávky Kráska a zviera, The Circle sledoval strašný zážitok zamestnankyne (Emma Watson) v najväčšej a najvýkonnejšej spoločnosti na svete v oblasti technológií a sociálnych médií. Dokonca ani táto herečka, Tom Hanks a hviezda Star Wars, John Boyega, nezachránili tento thriller.

Pobrežná hliadka

YouTube/ONE Media

Bohužiaľ ani Zac Efron a obľúbený Dwayne Johnson nespravili z legendárneho seriálu z deväťdesiatych rokov filmový mega hit.

Tak ako, fanúšikovia Kinosály, súhlasíte s kritikmi? Aký je váš názor?

Najčítanejšie